Újranyitó fürdők listája térképen, avagy fürdők nyitása 2021-es kiadás

by Waterfan

Mikor nyitnak a fürdők és melyik fürdő mikor nyit újra? Amit eddig tudni lehet a fürdők nyitása kapcsán, azt térképre tettem, így könnyen tervezhettek kirándulást, vagy megnézhetitek, hogy hozzátok közel melyik fürdők vannak már nyitva, vagy bejelentették-e már, hogy mikor fognak nyitni.

Fürdők nyitása térképen

Ha esetleg van információtok olyan fürdőről, ami még nem szerepel a térképen, köszönöm, ha megírjátok e-mailban az editor kukac spabook.net címre és folyamatosan kiegészítjük, pontosítjuk az újranyitó fürdők listáját. A térképen a kis jelölőkre kattintva felugrik majd bal oldalon egy piros fejléces ablak, benne a fürdő nyitás dátumával. A bal fölső sarokban megjelenő kis nyíllal lehet visszalépni és másik fürdőt kiválasztani.

Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport.

A fürdőzés szabályai jelenleg

Belépéskor és a fürdők belterében tartózkodás teljes időtartama alatt – kivéve a medencetérben, szaunában és gőzkabinban- az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező a fürdővendégek számára. Papucs használata kötelező, ne felejtsétek el magatokkal vinni! Belépéskor sok helyen van testhőmérséklet mérés is.

A fürdők a kormányrendelet értelmében kötelesek ellenőrizni a védettségi igazolvány meglétét. A 18 éven aluliak és a beutalóval érkező vendégek számára nem szükséges a védettségi igazolvány, azonban a maszk viselése számukra is kötelező. A 18 éven aluli, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyeletével látogathatják a fürdőket. A 18 éven aluliak életkorát ebben az esetben is ellenőrzik, ami diákigazolvány, személyi igazolvány, vagy vezetői engedély felmutatásával igazolható.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

A Csillaghegyi fürdő dolgozói ennyire várnak már bennünket újra, nézzétek meg a videót!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben