ukrán menekülteknek szállás felajánlás Silver Star Hotel & Spa

Összes szobáját menekülteknek ajánlotta fel a Silver Star Hotel & Spa

by Kassay Tamás

A Silver Star Hotel & Spa február 28-tól nem fogad új vendégeket, hanem teljes kapacitását menekültek fogadására ajánlotta fel. A háromcsillagos szálloda közleményét a Facebook oldalán tette közzé, amely így szól:

Kedves barátaink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy hétfőtől (2022.02.28-tól) szállodánk határozatlan ideig nem fogad vendégeket, kizárólag az Ukrajnából érkező menekülteket. Mi személy szerint túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy békét hozzunk Ukrajnába, de el tudjuk vinni azoknak az embereknek a lelkébe, akik ott mindent elvesztettek.
Akiknek van foglalása nálunk a következő időszakra, köszönjük a megértést. Fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot, hogy visszaadjuk a kifizetett előlegeket.

Magyarországon is rengetegen ajánlották fel szálláshelyeiket a menekültek számára részben vagy egészben, ingyenesen, térképen megtekinthető, hogy hol található segítség:

menekült szálláshely ingyen felajánlások gyűjtőpontok
A térkép ide kattintva tekinthető meg.

A Spabook szerzőjeként mindig elkötelezett voltam a „kicsik” segítése mellett, ezért úgy gondolom, azzal tudok segíteni, ha röviden pár fotóval bemutatom a ma már Romániához tartozó Szatmárnémeti közelében, Tasnádon található hotelt, talán lesz Olvasóm, aki majd ott fog megszállni.

Néhány fotót is mutatok azok számára, akiknek a videó megtekintése nem fér bele az idejükbe:

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben