Sárvári fürdő 1 hónapig ingyen egészségügyi dolgozók köszönet

Sárvár weboldala nemzetközi sikert aratott Dubajban

by Polisor Bettina

Az Év Turisztikai Platformja címet kapta a The Luxury Travel Guide Dubajban megrendezett 2023-as díjátadóján a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. weboldala, a sarvar.hu – közölte az MTI-vel Haller Ferenc, a turisztikai szervezet ügyvezető igazgatója, aki az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában személyesen vette át az elismerést.

Sárvár az elmúlt időszakban számos nemzetközi sikert ért el

„A nagyszabású eseményen öt kontinensről kétszáz szakember vett részt. A The Luxury Travel Guide a kifejezetten jómódú utazóknak nyújt luxus utazásaikhoz információkat az igényeiknek megfelelő nyaralási célpontokról, szállodákról és wellness központokról. A szervezet a díjakkal azon turisztikai szolgáltatókat ismeri el, amelyek kiemelkedőt nyújtanak az ágazatban, és a kínálatuk bátran ajánlható azok számára, akik luxus utazásukhoz keresnek garantált minőségű szolgáltatást.”

– mondta el az igazgató

A most besöpört díj mellett a sárvári Nádasdy-várban forgatta le új videóklipjét a Dirty Slippers zenekar a világhírű zenei producer, George Shilling társaságában, és a klipet minden kontinensen bemutatták rangos zenei és kulturális csatornákon.

A turizmus világának inspiráló híreiért iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz csoportunkhoz!

A tavalyi évben 632 000 vendégéjszakát regisztráltak Sárváron

A 2022-es eredmény felülmúlta a rekordévnek számító 2019-es év számait is. A vendégek száma tavaly 226 401 volt, ami kevesebb ugyan, mint a rekordévben, de a kevesebb vendég több vendégéjszakát töltött el a városban. 

„A legtöbb vendég változatlanul cseh, visszatérőben vannak az osztrák turisták is, a város turisztikai cége pedig jelenleg Lengyelországban folytat Sárvár értékeit és turisztikai szolgáltatásait népszerűsítő kampányt.”

– tette hozzá Haller Ferenc

A szakember szerint szerencsére egyre több az olyan turista, aki a prémium szolgáltatásokat keresi, ennek pedig a Rába-parti város meg tud felelni, hiszen rendelkezik megfelelő színvonalú szálláshelyekkel, négy és ötcsillagos szállodákkal is.

Spabook vélemény: A mai virtuális világban nagyon is fontos figyelmet fordítani a megfelelő online megjelenésre, és persze a közösségi kommunikációra. Mr Spabook örömmel segít tanácsadással, illetve tartalomgyártással is minden olyan szereplőnek, aki úgy érzi, szeretne erősíteni ezen a területen.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben