Szabad az út Spanyolországba, védettségi sem kell – csak hazafelé

by admin

Spanyolország zöld besorolásba helyezte Magyarországot, így korlátozás nélkül utazhatunk be hozzájuk. Eközben azért fenntartják a harmadik országok állampolgáraira vonatkozó beutazási tilalmat, a listát az egészségügyi helyzet függvényében hetente felülvizsgálják. A jelenlegi intézkedés 2021. június 27. 24.00 óráig érvényes. 

MAGYARORSZÁG 2021. 06. 21. 0:00-TÓL LEKERÜLT A KOCKÁZATOS BEUTAZÁSI ORSZÁGOK LISTÁJÁRÓL SPANYOLORSZÁGBAN.

Azok, akik a járvány szempontjából nem kockázatos országból utaznak be (jelenleg Magyarország is ide tartozik), a formanyomtatványt kell kitölteniük előzetesen, azon kívül további kötelezettségük nincsen.

A Konzuli Szolgálat felhívja a figyelmet arra, hogy a magyarországi visszautazáshoz továbbra is szükséges a védettségi igazolvány ahhoz, hogy elkerüljük a 10 napos karantént. 

Olaszországgal kapcsolatban jelent meg egy fake news a minap, ami a teljes sajtón körbefutott, ma közöltem róla a javítást, aki Szardíniára utazna, feltétlenül olvassa el! Aki nem, annak is hasznos, mert érződik és látszódik, hogy mi a helyzet a médiában. Igazából nem tudok mit mondani, rajtam kívül senki nem közölte le a helyreigazítást, mindenesetre a segítőimnek hatalmas köszönet érte.

A Wizz Air rárepült Spanyolországra, villámgyorsan reagáltak

Több járatot is indít a Wizz Air Spanyolország felé, a menetrend itt tekinthető meg.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben