Thaiföld újranyitás beutazási korlátozások nélkül látogatható

Thaiföld teljesen újranyitott, korlátozás nélkül látogatható októbertől

by Kassay Tamás

A Thaiföldi Turisztikai Hatóság (TAT) örömmel tájékoztatta az utazóközönséget arról, hogy a 2022. október 1-jétől a Thaiföldre belépni kívánó nemzetközi turistáknak már nem kell igazolniuk a védőoltás meglétét, és teszteredményt sem kell bemutatniuk.

Thaiföld teljes körűen újranyitott a nemzetközi turizmus előtt

A mostani rendelkezés szerint 2023. március 31-ig a vízummentességre jogosult országokból/területekről érkező turisták számára a thaiföldi tartózkodás időtartama 45 napra (30 napról 45 napra), a beutazási vízumra jogosultak számára pedig 30 napra (15 napról 30 napra) nőtt.

Thaiföld teljes mértékben újra megnyílt a világ turistái előtt azzal az üzenettel, hogy lenyűgöző úti célunk mindenki számára kínál valamit az „A-tól Z-ig: Thaiföldön mindent megtalálunk” koncepció szerint. Hívjuk a turistákat, hogy jöjjenek és tapasztalják meg Thaiföld meglévő és új turisztikai kínálatát, amely a Thai királyság egyre inkább a fenntartható és felelős turizmus irányába tett lépéseivel együtt igazán emlékezetes nyaralást tesz lehetővé”.”

– mondta Yuthasak Supasorn úr, a TAT elnöke.

Most, hogy a királyság teljesen újra megnyitotta kapuit, a nemzetközi látogatók száma növekedésnek indulhat, ismét lehetőség lesz nemzetközi rendezvényeket és helyi fesztiválokat szervezni. A bejelentéssel párhuzamosan a nagy nemzetközi és regionális légitársaságok újraindítják a repülőjárataikat.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben