Augusztus 1-től új főtitkár a MaReSz Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének élén

by Kassay Tamás

Az új kihívások elé néző Vaskó Tünde, helyét Szűcs Balázs veszi át a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) főtitkári posztján. – jelentette be a szervezet a hírlevelében.

Augusztus 1-től új főtitkára van a MaReSz-nek

Vaskó Tünde közel egy éve lett a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének főtitkára. Ezt megelőzően 23 évig képviselte a Visualpower Kft.-t a MaReSz-ben, ezen belül 10 éven keresztül az Elnökség tagjaként támogatta a szövetség kommunikációját, projektjeit. Részt vett az oktatásban, a honlap létrehozásában, az Event Touch és más rendezvények szervezésében. Az elmúlt évben sok egyéb mellett egyik kiemelt feladata az új Flash Award díjrendszer megvalósítása és a díjátadó lebonyolítása volt. Pályáját augusztustól másik munkahelyen folytatja.

Vaskó Tünde leköszönő főtitkárt Szűcs Balázs váltja, aki mostanáig a Hungexpo vendégrendezvény terület marketingmenedzsereként tevékenykedett. Kiemelt feladata volt a megújult helyszín és az új kongresszusi központ nemzetközi és hazai piaci bevezetése.

A tapasztalt szakember vendéglátó és turizmus üzemgazdász diplomáját a KVIF-en szerezte, majd turisztikai marketing területen folytatta pályafutását a Baranya megyei Tourinform igazgatójaként. Később két meghatározó külpiacunkon is – New Yorkban és Londonban – külképviselet-vezetőként képviselte hazánkat, majd a Magyar Turisztikai Ügynökség jogelődjénél tevékenykedett marketingigazgatóként 2010-ig. A Hungexpóhoz történt átigazolását megelőzően az Agoda nemzetközi szállásfoglalási portál partnerkapcsolati vezetője volt, majd a Globair GSA budapesti képviseleti irodáját vezette.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének (MaReSz) főtitkár elérhetőségei:

A főtitkár mellett Kecskés Nóra Lili titkársági asszisztens is elköszön a MaReSz-től, aki ősztől külföldön folytatja tanulmányait. Nóra 2022 májusa óta dolgozott gyakornokként, később részmunkaidős titkársági asszisztensként a szövetségnél. Lelkes, motivált munkavégzésével támogatta a szervezet működését. Fiatalos lendületével nélkülözhetetlen tagja volt a Flash Award verseny szervező csapatának.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben