Várakozni kell a magyar határátkelőkön, a budapesti reptér is érintett

by Kassay Tamás

Informatikai rendszerprobléma miat hosszabb várakozási időre kell számítani a közúti határátkelőhelyen és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedd reggel a police.hu oldalon.

FRISSÍTÉS: valamelyik online algoritmus rengeteg olvasónak feldobja ezt a cikket, de ez július 25-én volt aktuális. Az új hírekért kattints ide! Csoportunkhoz pedig itt csatlakozhatsz, ha érdekelnek inspiráló utazós információk, ajánlatok, élménybeszámolók, hírek.

A rendőrség tájékoztatása szerint a határátkelőket érintő informatikai rendszerprobléma 08.55 perckor jelentkezett.

A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.

Július 3-án már volt egy komolyabb hatású leállás, akkor közel 1 órás várakozási idő alakult ki a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a határőrség rendszerének akadozása miatt..

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben