Varázsliget Városliget augusztus 20 2022

Varázsliget lesz a Városligetből augusztus 20-án

by Kassay Tamás

A Városligetben is számos program várja majd a látogatókat augusztus 20-a és 21-e között. Az ünnepi programsorozat a Vajdahunyad várától egészen a Kós Károly sétányig tart majd, ahol az MTÜ közleménye szerint igazi csodákban lehet részük fiataloknak és időseknek egyaránt. A kicsik találkozhatnak hercegnőkkel, gólyalábasokkal, artistákkal, és kipróbálhatják a lézerlövészetet is.

Varázsliget a Városligetben

A budapesti Vajdahunyad vára igazi Varázsligetté változik a Szent István Napnak köszönhetően. Két napon át csodák és izgalmak váltják egymást kiváló családi programnak ígérkezve. A kulturális programokon túl a gyerekek játékos honvédségi bemutatókkal ismerkedhetnek, így például a lézerlövészetet is kipróbálhatják majd.

Nem lesz hiány a kulturális programok terén sem: a Tintaló Társulás a cirkusz és a bábszínház varázslatos egyvelegével várja az érdeklődőket. A mesékről a Simorág TánCirkusz gondoskodik, akik élőzenével színesítve a műsort minden korosztályhoz szólnak. Várják a leendő hercegeket és hercegnőket is, hogy kitanulhassák eme mesterségek minden csínját-bínját, mindeközben pedig önképző artistákból álló cirkuszi társulaton ámulhatunk, hála a Tűzmadarak Varázslatos vásári mutatványainak, de találkozhatunk István és Gizella óriásbábjaival is.

A Varázslatos Mesék birodalmában mesekiállítás, cirkuszi játszóház, tekergőtér és különböző előadások várják a kicsiket és a gyereklelkű felnőtteket egyaránt, a Varázs Várban pedig a régi, vásári életet tapasztalhatják meg az arra járók.

A helyszíni programokról bővebben a hivatalos weboldalon, vagy a Szent István mobilapplikációban lehet tájékozódni.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben