medve erdő pancsol cuki állat videó Oregon állatkert

Önfeledten pancsoló barna medve az Oregoni Állatkertben

by admin

Vannak cuki állatok, de az erdőben szembe jövő barna medve minden, csak pont nem az. Az egyik életcsászára maci viszont fából csinált vaskarikát, pontosabban kör alakú dézsában cukiskodik, de mintazállat.

Az a kedvenc pillanatom, amikor az oregoni állatkert medvéje az 57. másodpercnél a szájába veszi a lábát, mint ahogy azt a kisbabáktól szoktuk időnként látni:

Az első kommentelő 2400 kedvelést kapott a mindent elmondó hozzászólására, amely így szól:

Ember, ennek a medvének megvan az élet értelme.

Állatok Világnapja október 4.

Mit keres ez a bejegyzés egy spa-utazós oldalon? Nos, utazás közben érdekesebbnél érdekesebb állatokkal találkoztam már, jópofa a kenguru meg a koala maci is. Megmutatom az Olvasóknak, hogy a fürdőzés szeretete természetes ösztön, igencsak sokféle állat szeret és szokott pancsolni, ha úgy tetszik, wellnessezni.

Az első ilyen bejegyzés stílszerűen október 4-én jelenik meg a Spabook-on, mégpedig a Spazoo rovatban. Kövessetek aktívan, mert van még sok-sok állat-fürdős sztori a tarsolyban, avagy a kenguru erszényben.

1931-ben Firenzében tartottak egy környezetvédelmi konferenciát, ennek során merült fel először az Állatok Világnapjának (World Animal Day) a gondolata, ami végül meg is valósult. A kitűzött dátum pedig Assisi Szent Ferenc halálának napja, október 4-e, mert ez jelképes tisztelgés az állatok védőszentje előtt, aki már a 13. század elején hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen. 

Az állatok világnapjának célja, hogy az ember és állat közötti barátságot erősítse, és felhívja a figyelmet az együttélés fontosságára, hiszen az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat.

Üdv,
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben