Így relaxált a Jacuzziban egy fekete medve egy családi ház teraszán

by Waterfan

Egy házaspár nem mindennapi jelenetnek lehetett szemtanúja Amerikában, ugyanis a Tennessee államban található Nagy Füstös Hegységben (Great Smoky Mountains) a természet lágy ölén, a házuk teraszán egy fekete medve ült be a Jacuzziba és láthatóan jól érezte magát.

Kényeztesd magad! – mondhatta magának az állat, akire nézők milliói irigykednek, hiszen egy ilyen parádés panorámával bíró teraszon valószínűleg bármelyikünk eltöltene néhány kellemes percet. Miközben a házigazda éppen a kávéját szürcsölgette, megjelent a medve és komótosan, a lépcsőt szabályosan használva bemászott a pezsgőfürdőbe. A házaspár elmondása alapján nagyjából 15 percet töltött a medve a Jacuzzi meleg vizében, időnként a hátára fordult, máskor hason pancsolt.

A medvék egyébként köztudottan szeretnek a vízben lenni, számos alkalommal mennek lakóházak közelébe, ahol alapvetően élelem után koslatnak, de ha találnak medencét, akkor előszeretettel mártóznak meg benne. Az Oregoni Állatkert is megörökítette, ahogy az egyik lakójuk megvakarta a hátát, miközben a vízben hempergett.

Ha az állati jó fürdőzések mellett Te magad is szereted a wellness-t, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, illetve a Fürdők, Gyógyfürdők csoport is.
Ha az utazós hírek is érdekelnek, akkor a Turizmus hírek Facebook csoportot egyenesen Neked találták ki!
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod a működését.