Nem hiszed el mennyire imádja a pezsgőfürdőt ez a kutya (videóval)

by Waterfan

A Cuzzie névre hallgató kutyus imádja, ha a pezsgőfürdőben a vízsugár a hátához ér. A videót feltöltő gazda leírása szerint a család kedvence beleugrik a vízbe, nekinyomja magát a vízsugárnak, és élvezettel dudorászik, akár 5 percen keresztül is.

A videó alatti kommentekre reagálva betették a leírásba, hogy a nyakán lévő piros folt a nyakörvtől származik. A kedvenc kommentem egyébként ez volt:

Kérem, valaki mentsen meg, megpróbálnak hot doggá változtatni.

Nemrég igen nagy sikert aratott a blog követői körében a Jacuzziban pancsoló fekete medve is, ha még nem láttad, akkor most pótolhatod – illetve, vannak ám komoly híreink is, csak nyisd meg a főoldalt!

Ha az állati jó fürdőzések mellett Te magad is szereted a wellness-t, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, illetve a Fürdők, Gyógyfürdők csoport is. Ha az utazós hírek is érdekelnek, akkor a Turizmus hírek Facebook csoportot egyenesen Neked találták ki! Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod a működését.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben