A Zalakarosi fürdő felszereléseket adományozott a helyi mentőállomásnak

by Kassay Tamás

A Zalakarosi Fürdő közel 1,5 millió forint értékű adományt adott át a zalakarosi mentőállomásnak. Az ünnepélyes átadón elhangzott, hogy Zalakaros mentőállomása a közösség szerves részét képezi. A szakemberek áldozatos munkájukkal védik a helyiek és a városba látogató turisták életét is. – számolt be róla a Zaol.


Az ügyeleti rendszer átalakításával a kis mentőállomás jelentősége és felelőssége is megnőtt. A folyamatos és szakszerű ellátás biztosításához megfelelő eszközpark is szükséges, ennek megújításához járult most hozzá a Zalakarosi Fürdő, amely mindig is kiemelt hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra.

Közel 1,5 millió forint értékű eszközadománnyal segíti a helyi mentőállomás mindennapos munkáját a Zalakarosi fürdő

„Fontos, hogy a lehetőségeik figyelembevételével segítő kezet nyújtsanak. A mentőállomás vezetőjével egyeztetve olyan eszközök beszerzése valósulhatott meg, amelyek segítik az itt dolgozók munkáját. Az élet a legnagyobb kincs, az lenne a legjobb, ha ezeket az eszközöket soha nem kellene alkalmazni.”

– mondta Végh Andor, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

„Mindazok mellett, hogy kormányunk biztosítja a mentők alapvető működésének feltételeit, mindenfajta támogatás javítja az ellátás színvonalát, az erkölcsi megbecsülés megerősíti a lelküket, hivatástudatukat” … „Mai rohanó világunkban felértékelődik a társadalmi felelősségvállalás szerepe, a vállalkozások, intézmények, tehetős polgárok érzik feladatuknak, küldetésüknek, hogy jót cselekedjenek. Lehetőségeikhez mérten hozzájáruljanak a többi állampolgár egészségének megőrzéséhez, egészségügyi ellátásához. A Zalakarosi Fürdő példamutatásból jeles, amiért a teljes közösség hálával tartozik.”

– mondta Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben