Miskolctapolca Barlangfürdő nyitás árak szauna

Bezár a Miskolctapolcai Barlangfürdő a rezsiválság miatt, csoportos létszámleépítés lesz

by Kassay Tamás

A Miskolci Fürdők Kft. nagyon szomorú, de szükségszerű döntések sokaságát hozta. Az Ellipsum fürdőben karbantartás kezdődik, a Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő határozatlan ideig teljesen bezár. – derült ki a Minap tudósításából.

Az Ellipsum fürdőben október 3-tól a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat, valamint megkezdik az infraszauna helyreállítását, így a wellness részleg – a munkálatok miatt – október 3-tól nem látogatható.

A mindenkit sújtó energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára kemény döntések meghozatalára kényszeríti a Miskolci Fürdők Kft.-t is. Ezért október 10-től határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is szünetelteti fűrdőszolgáltatásait

– jelentették be.

A Miskolci Fürdők Kft., amely üzemelteti az országos hírű fürdőket, a jogszabályoknak megfelelően, bejelentette a Kormányhivatalnál a csoportos létszámcsökkentés szándékát. Összesen 110 fő munkahelye szűnik meg. Segítségként a Miskolci Fürdők Kft. vezetése a Miskolc Holding Zrt.-vel egyeztetve, a tagvállalatoknál lévő nyitott pozíciókat ajánlja fel egyes szakterületek dolgozóinak, illetve a létszámcsökkentéssel érintett dolgozók esetében a Miskolci Paktum Iroda bevonását is kezdeményezte annak érdekében, hogy a létszámleépítéssel érintett állásokban dolgozó kollégák mihamarabb új állást találjanak.

A Széchenyi fürdőt is utolérte a rezsiválság, így döntött Magyarország leglátogatottabb (belépőjegyes) látványossága a jövőről.

Érdekel a fürdőzés világa és termálfürdős hírek? Csatlakozz ingyenesen csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben