Fedik a Hagymatikum új kupoláit

by Kassay Tamás

A Hagymatikum fejlesztéséről már többször beszámoltam a Spabook oldalain, ezúttal egy rádió interjút szemlézek, amelyből megtudhatunk fejleményeket az építkezés alakulásával kapcsolatban.

Körvonalazódnak a Makói Hagymatikum kupolái és a fürdő sziluettje

hagymatikum kupola fedés makói fürdő
fotó: Rádió7, termálfürdős hírekért, ajánlókért csatlakozz csoportunkhoz, várunk szeretettel!

Sipos Tamás a kivitelező Fehérép Kft. ügyvezetője a Rádió 7-nek úgy nyilatkozott, hogy a nagy méretű fő-, és a kisebb mellékkupolákra ezekben a napokban kerülnek fel a lécek és ezt a munkafolyamatot fogja követni a bádogozás. Elkészült az új csúszdatorony szerkezete is, amelyre hamarosan szintén felkerülnek a különböző elemek.

Lényegében most már látható, hogy hogyan is fog kinézni a fürdő teljes valójában.

A kupolákba bevilágító ablakokat is terveztek, ezeket a technológiai munkafolyamatok betartása után az év vege felé fogják beépíteni.

Sipos Tamás elmondta, hogy az új öltözősor funkcióját bővíteni fogják, és már dolgoznak a kialakításán. Ezt eredetileg csak nyári használatra tervezték, de végül a megrendelő kérésére átalakítják úgy, hogy fűthető legyen.

Az új kültéri medence építésénél egyelőre várakozik a kivitelező, mivel lesz egy kisebb módosítás, aminek a végső terveit el kell készíteni. A többi munka párhuzamosan végezhető, összességében nem akadályozza a projekt előrehaladását.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben