Hajdúnánási gyógyfürdő fejlesztés nánási fürdő

A Hajdúnánási Gyógyfürdő komoly fejlesztés előtt áll

by Waterfan

Hajdúnánás mostanában gyakran szerepel a hírekben a Moto GP pálya miatt, ugyanakkor a város otthont ad egy remek gyógyfürdőnek is. A fejlesztési irány szinte megköveteli, hogy idővel a nánási fürdő is megújuljon és bővüljön. A polgármester pedig egy interjúban elárulta, hogy várható a fürdő bővítése.

Érdekelnek az utazós hírek? Szeretettel vár a Turizmus hírek Facebook csoport!

Hajdúnánási Gyógyfürdő fejlesztés

Egy nagyon komoly fürdőfejlesztés előtt állunk. A gyógyfürdő a város és a kistérség legfőbb turisztikai vonzereje, ezt bizonyítja, hogy évi 150 ezer látogatója van. A látogatószám és eredményesség növelésére – így áremelésre is – viszont csak akkor van lehetőségünk, ha a jelenleginél több és jobb minőségű szolgáltatást tudunk nyújtani a vendégeknek. Ehhez egy hosszú távú, átfogó koncepció szükséges. A fejlesztési elképzelések a gyógyfürdőt és a strandot is érintik.

-nyilatkozta Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere a HAON portáljának.

Hajdúnánási Gyógyfürdő szolgáltatásai

Hajdúnánás gyógyfürdő fejlesztés nánási fürdő
CivertanCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Sajnos egyelőre több konkrétumot nem tudunk, ellenben talán sokan nem ismerik ezt a helyet, ezért mutatom is, hogy milyen szolgáltatásokkal várja a fürdőzés szerelmeseit, ha majd újra lehet menni.

A nánási fürdő gyógyászata jelenleg is működik

A fürdő a Facebook oldalán tájékoztatta az érdeklődőket, hogy a gyógyászati részleg zavartalanul működik, a kezelésre érkező betegeket a járványügyi óvintézkedések betartása mellett látják el járóbeteg szakrendelés, valamint engedélyezett fürdőgyógyászati kezelések keretében.

A teljes újranyitás után elérhető szolgáltatások a nánási fürdőben

A létesítmény jelen formájában az alábbi medencékkel várja a fürdőzőket:

  • 1 feszített víztükrű úszómedence,
  • 1 pancsolómedence,
  • 2 tanmedence csúszdákkal és
  • 2 gyógymedence.

A szaunázás szerelmesei számára komplex szauna-park áll rendelkezésre, amelyben gőzfürdő, 2 finn szauna, hideg, és meleg vizes merülőmedence várja az ellazulni és felfrissülni vágyókat. A szállóvendégek térítésmentesen vehetik igénybe a szauna-park szolgáltatásait. Minden pénteken és szombaton különleges szaunaprogramokat is szoktak tartani – békeidőben.

A Hajdúnánási gyógyfürdő fejlesztése egyelőre még nem kézzelfogható, ellenben a közelmúltban számoltam be már elindult és egészen grandiózus fürdőfejlesztésről is, ami Kiskunhalas városában valósul meg. Emellett szintén hírt adtam a legnagyobb magyar fürdős beruházásról is, ami jelen pillanatban pedig ez:

Érdekelnek a fürdős hírek? Szeretettel vár a Fürdők, gyógyfürdők Facebook csoport!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben