Kedvezményekkel vár a Hungarospa Hajdúszoboszló

by Waterfan

Most, hogy a fürdők nyitása megkezdődhetett, szinte naponta érkeznek a fürdős hírek, ezúttal a Hungarospa Hajdúszoboszló tájékoztatott örömmel arról, hogy 2021. május 1-től ismét igénybe vehetőek a gyógykezelések az újranyitott Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben.

Miért érdemes már májusban ellátogatni a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő medencéihez?

  • Előszezoni kényelemmel, tágas terekkel, és hatalmas, zöld parkkal várják a vendégeket, biztonságos és ellenőrzött higiéniai körülmények között.
  • Az egészségbiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezelések SZÉP kártyával is fizethetőek.
  • A kezeléseket változatlan, tavalyi áron lehet megvásárolni.
  • Törzsvendégek számára 10% kedvezményt biztosítanak az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelések térítési díjából.
  • A kezelési csomag tartalmaz egy pohár gyógyteát, vagy Pávai Vajna ásványvizet is minden kezelési napon.
  • Azok a vendégek, akik legalább 4 napra érvényes kezeléscsomagot vásárolnak, vasárnapra érvényes ajándék fürdőbelépőt kapnak a Gyógyfürdőbe.
  • Kezelőlappal 20% kedvezménnyel vehető igénybe az Aqua-Palace Élményfürdő és a kezelési napokon ingyenesen látogatható az Árpád Fedett Uszoda is.

Melyik fürdők vannak már nyitva és melyik fürdő mikor nyit? Nézd meg térképen, katt a képre!

Érdekelnek szállás vélemények? Akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdőkre vagy kíváncsi, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben