Strandolásra fel! Ingyenes szabadstrandok listája térképen

by Kassay Tamás

Hol strandolhatsz, ha nem szeretnél a zsebedbe nyúlni a belépők miatt? Térképre tettem az összes magyarországi, ingyenes szabadstrand helyét és így már könnyen tervezhetsz kirándulást, vagy megnézheted, hogy melyik strand van hozzád közel.

Ingyen szabadstrandok listája térképen

Ha esetleg van információd olyan további strandokról is, amik még nem szerepelnek a térképen, köszönöm, ha megírjátok e-mailban az editor kukac spabook.net címre és folyamatosan kiegészítjük, pontosítjuk az ingyenes szabadstrandok listáját. A térképen a kis jelölőkre kattintva felugrik majd bal oldalon egy piros fejléces ablak, benne a strand alap adataival – már amelyiknek van bármi a nevén kívül. A bal fölső sarokban megjelenő kis nyíllal lehet visszalépni és másik fürdőt kiválasztani.

Érdekes megfigyelni, hogy milyen nagy a kontraszt a Balaton déli, illetve északi partja között. Délen azért bőven akad lehetőség „csak úgy leugrani a vízre”, északon viszont szinte mindenütt fizetni kell, ha csobbanni szeretnénk.

Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport.
Ha tetszik, segítsd az oldal működését egy megosztással, reakcióval. Köszönöm!

Másik térképet is gyártottam már, ezen az újranyitó fürdők találhatók meg, jelölve a saját honlapjukat, és az újranyitás dátumát:

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben