Miskolci Fürdők kft. ügyveztő új Németh Judit Koreny György fürdő Miskolc

Új ügyvezető a Miskolci Fürdők Kft. élén

by Kassay Tamás

A Miskolci Fürdők Kft. korábban 3 fürdő, a Selyemréti Strandfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, valamint a Miskolctapolca Barlangfürdő üzemeltetését látta el. Új felelősségként a hamarosan nyíló Ellipsum Élmény- és Strandfürdő napi feladatainak elvégzése is a társasághoz került a miskolci önkormányzat megbízásából. – tudósít a borsodihir.

Miskolci Fürdők kft. ügyveztő új Németh Judit Koreny György fürdő Miskolc

A hamarosan nyíló és jelentős feladatokat magával hozó Ellipsum Élmény- és Strandfürdő működtetése miatt a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága azt a döntést hozta, hogy megerősíti a cégvezetést:

május 25-től Németh Judit látja el a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetői feladatait.

A jelenlegi ügyvezető, Koreny György az új ügyvezető munkájának támogatása érdekében cégvezetőként folytatja tovább munkáját a Miskolci Fürdők Kft.-nél.

A Miskolci Fürdők Kft. működését jelentősen befolyásolta a pandémiás időszak, hiszen bevétel nélkül kellett biztosítani a társaság alap működésének fenntartását. A pandémia miatt felmerülő veszteségek mielőbbi kezelése, valamint az új Ellipsum fürdő hatékony üzemeltetése lesz a társaság kihívásokkal teli feladata.

Érdekelnek a turizmus – vendéglátás hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha szereted a fürdőket, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot ajánlom figyelmedbe.

Mivel a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény alapján egy természetes személy legfeljebb egy köztulajdonban álló gazdasági társaságnál részesülhet javadalmazásban, ezért Németh Judit a Mirend-Sec Kft. ügyvezetőjeként május 25-től díjazás nélkül látja el feladatát a Mirend-Sec Kft-nél.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben