Miskolci fürdők strand újranyitás 2023 pünkösd

A pünkösdi hétvégén egy kivétellel kinyitnak Miskolc fürdői

by Kassay Tamás

A pünkösdi hétvégén újra kinyitnak Miskolc szabadtéri fürdői, amelyeket a Miskolci Fürdők Kft. októberben a rezsiválság miatt kénytelen volt bezárni – közölte Miskolc önkormányzata.

A tájékoztatás szerint a borsodi megyeszékhely önkormányzatának és a Miskolc Holding Zrt. között az elmúlt hónapok folyamatos tárgyalásainak köszönhetően

május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő és a Miskolctapolcai strand is.

A fürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és a pünkösdi hétvégére gyerekprogramokkal is készülnek majd a szervezők.

Miskolci fürdők újranyitás Pünkösd

Az újranyitó miskolci fürdők nyitvatartása

Fontos, hogy az Ellipsum élményfürdő a stranddal ugyan egy komplexumot képez, de az alap belépők szerint is külön látogathatók. A mostani Ellipsum nyitás nem vonatkozik az Elipsum élményfürdőre, csupán a strandra. Az Ellipsum élményfürdő „az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart”, a wellness szolgáltatások pedig csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe – tudatta a miskolci önkormányzat.

Miskolci fürdők strand újranyitás Pünkösd

A Miskolci Fürdők Kft. október 3-tól átmenetileg szünetelteti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben, részben a rezsiárak miatt, másrészt pedig a fürdőkomplexum kivitelezője garanciális javításokat is végez.

Az Ellipsum Strandfürdőben a még több mint egy éve leégett infraszauna bontása és helyreállítása is szükséges.

A szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik – közlemény szerint.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben