Mórahalom fürdő nyitás Premium Spa

Új szolgáltatásokkal nyitott újra a Mórahalmi fürdő – minden információ 1 cikkben

by Kassay Tamás

Az elsők között, már április 30-án megnyitott és teljes kapacitással, sőt új részleggel kibővülve üzemel a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő. Extra jó hír: Mórahalom fürdőjében idén nem terveznek áremelést, részletek a cikkben, a kattintható tartalomjegyzék alatt:

Mórahalmon a szabadtéri medencék mellett a fedett részlegek is használhatók. A belépés egyelőre védettségi igazolással lehetséges, az országok közötti megállapodás miatt pedig a szerb oltási igazolást is elfogadják. A fürdő továbbra is mindent megtesz a higiéniai előírások maximális betartása érdekében. A fürdő, amely még soha nem volt zárva ilyen hosszú ideig, számos fejlesztést végzett el és Szezonnyitó Strandpartival vár a pünkösdi hosszú hétvégén.

Debütált a Csendes Wellness Prémium Spa részleg a Mórahalmi fürdő komplexumában

Prémium Spa szolgáltatást hoztak létre a leállás alatt, ami új szintre emeli az eddig szolgáltatási szintet. Az úgynevezett Csendes Wellness névre hallgató részlegben az ország egyik legnagyobb szaunája várja a forróság szerelmeseit. A finn borovi fenyő szauna 40 fős befogadóképességével az ország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb szaunái közé tartozik. Hasonló méretűt találunk a Paskál fürdőben, illetve a szentendrei V8-ban, utóbbi a zászlóshajó igazából.

A 40 fős szaunán kívül infraszauna, udvari csobbanó dézsával rendelkező orosz szauna, élmény zuhanyok, Jacuzzi medence és jégkása kút várja az igényes vendégkört. Minden hónap 1., 3. és ha van, 5. péntekje, valamint minden hónap 4. szombatja textilmentes!

Mórahalom fürdő nyitás Csendes Wellness Premium Spa
Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport. Ha a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.

A piros-fehér-kék-fekete színvilág mellett kellemes hangulatvilágítás és függönyökkel elválasztott relaxáló területek szolgálják a vendégek kényelmét és teljes ellazulását. Az egyéni szaunahasználat mellett professzionális szaunamesterek heti rendszerességgel tartanak szeánszokat.

A Gyermekfürdő emeletén található Csendes Wellness szolgáltatásait a fürdőbelépő mellé megváltandó, 1300 forintos kiegészítő jegy megváltásával, illetve 2.000 Ft kaució befizetésével lehet használni. A fürdő minden egyéb szolgáltatása egyébként alapáras, ami így összességében igen baráti árat jelent.

Mórahalom gyógyfürdője nem tervez áremelést

A fürdő megnyitásával a korábbi jegyárak és kedvezmények is visszaállnak, áremeléssel nem várható idén, sőt a „Mórahalom visszavár” kampány keretében a 2020. decemberében lejárt és fel nem használt fürdőbelépők, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok beváltására is lehetőséget biztosítanak egészen 2021. június 30-ig.

Megújult weboldal online fürdőjegy vásárlással

Vadonatúj internetes oldallal és saját webshoppal lépett az újranyitás rajtvonalára a mórahalmi fürdő. Az online jegyvásárlásnak köszönhetően érintésmentes, több szempontból is biztonságos és azonnali belépőjegy vásárlásra van lehetőség. A webes felületen a fürdőbelépők, bérletek mellett wellness kezelések és programcsomagok közül is kedvünkre válogathatunk. A szolgáltatásokat az OTP SZÉP kártya bármely zsebéből (2021-ben) fizethetjük. A kezdőlapról elérhető Tippek rovatban összegyűjtötték a legfrissebb híreket, témákat, újdonságokat. A weboldal átjárási lehetőséget biztosít Mórahalom város honlapjára (), valamint a turisztikai kínálatot bemutató színes, vendégváró oldalra.

Post-covid kúracsomag segíthet a mielőbbi felépülésben

A koronavíruson átesett páciensek számára kínál post-covid kezeléseket a Szent Erzsébet Fürdőgyógyászati Kft. A vírus lefolyása legtöbb esetben ízületi,- és izomfájdalommal társul, amelynek maradványtünetei gyakran felfedezhetőek. A tünetek kezelésére gyógymasszázsból, iszappakolásból, vízalatti vízsugár masszázsból és csoportos vízi gyógytornából álló kúracsomagot biztosítanak a fürdő gyógyászati részlegén. Az Elixír Medical Wellness Hotel szállással, étkezéssel, fürdőhasználattal egybekötött immunerősítő, vitalizáló post-covid csomagot ajánl vendégei számára.

Folytatódnak a Mórahalom kártya kedvezmények

A smart city program keretében 2020 nyarán, épp a koronavírus 3. hullámának kezdetén debütált a Mórahalom kedvezménykártya, amelyet már több ezren töltöttek le okostelefonjukra. A készüléken tárolt QR kóddal ellátott virtuális kártya mindig kéznél van és számos extra kedvezményt biztosít tulajdonosa számára. A kártyarendszer akciói tovább folytatódnak, az aktualitásokról e-mailen és sms-ben tájékoztatják a kártyabirtokosokat.

A szálláshelyek is felkészültek, 1000 forintos fürdőjegyet biztosítanak

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport. Ha a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.

A fürdővel közvetlen kapcsolatban lévő Elixír Medical Wellness Hotel a létesítménnyel karöltve szintén április 30-tól kezdte meg a szabadidős turisták fogadását. Mórahalom magánszálláshelyein június 30-ig ismét kedvezményes fürdőjeggyel kedveskednek. A kampányban résztvevő szállások a turisztikai kártyán keresztül 1000 forintos fürdőjegyet biztosítanak a vendégeknek.

A legfőbb szempont továbbra is a tisztaság

A kényszerű üzemszünet idején minden karbantartási és felújítási munkálatot elvégeztek és a parkosított terület is meghálálta a pihenést. A helyiek elmondása szerint a fürdő talán még soha ilyen szép állapotban és környezetben nem fogadta vendégeit, mint 2021-ben. A tisztaság továbbra is kiemelt figyelmet kap, de kérik a vendégek együttműködését is a személyes távolságtartás betartásával, a papucs, illetve a szükséges helyeken a maszk viselésével kapcsolatban.

A Mórahalmi fürdő nyitva tartása

A nyitva tartás május hónapban reggel 8-tól este 8-ig tart, de a nyár folyamán ez biztosan hosszabbodni fog és lehetőség lesz éjszakai fürdőzésre is.

Fürdőgyógyászati kezelések új keretek között

A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet kihirdetése alatt is folyamatosan elérhetők voltak a szakrendelések Mórahalmon, például a gyógytorna és a fizioterápiás ellátások. Önként vállalt feladatként az oltóponti munkában is részt vett a hely, mára 2500 oltás beadását végezték el.

2021 január 01-jével megalakult a Szent Erzsébet Mórahalmi Fürdőgyógyászati Nonprofit Kft., amelynek fő profilja a fürdőgyógyászati kezelések az eddig megszokott módon és helyen, kiegészülve wellneskezelésekkel, kádkezelésekkel.

A szabályok értelmében a gyógyászati területre is érvényes, hogy a wellness kezeléseken csak érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges részt venni, ugyanakkor a gyógyászati célú, kezelőlappal történő ellátás estén nem szükséges a védettségi igazolvány bemutatása.

Az alábbi kedvezményekkel várják a vendégeket:

  1. Fürdőgyógyászati kezelőlappal érkező vendégeknek a kezelések önrészére kedvezményt kapnak, így az iszappakolást, víz alatti vízsugármasszázst, szénsavfürdős kádkelést, súlyfürdőkezelést és a víz alatti csoportos gyógytornát 300 forintos önrész befizetésével lehet igénybe venni.
  2. Mórahalmi városkártyával, a városkártya igénylését követően lehetőséget kapunk arra, hogy 1 napos Wellness jegyet vásároljunk 3900 forintért, amely egész napos fürdőzés mellett egy 20 perces, szabadon választható masszázst is tartalmaz.
  3. Kidolgoztak egy mozgásszervi „Post covid” csomagot az ízületi és izomproblémák kezelésére. A 4 kezelésből álló csomagban található gyógymasszázs és iszappakolás is.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben