Paskál fürdő tél úszómedence sátor

A Paskál fürdő váratlant lép október végén

by Kassay Tamás

A rezsiválság árnyékában sok fürdő és wellness szálloda kényszerült csökkenteni szolgáltatásait. A budapesti fürdők közül részleges korlátozást jelentett be a Széchenyi fürdő és a Csillaghegyi fürdő is. A bejelentések sorához most a Paskál fürdő csatlakozott, de nem azzal, amit a legtöbben vártak volna.

A Paskál fürdőben működni fog az úszómedence a téli szezonban is, megkezdődtek a sátorállítási munkálatok!

A Paskál fürdő vezetése arról tájékoztatta vendégeit, hogy a 33 méteres úszómedence a téli szezonban is működni fog. A vendégek kényelmét a korábbi években megszokott módon sátorfedés szolgálja majd. A sátorállítási munkálatok miatt előreláthatólag október 24. (hétfő) és október 28. (péntek) között nem használható az úszómedence. Időjárás függvényében a sátorállítás időpontja változhat.

Paskál fürdő tél úszómedence sátor
Idén februárban még vígan lubickoltunk a kültéri termálban, a háttérben pedig a sátorral fedett úszómedence fénylik.

Ha szereted a fürdőket és a termál helyeket, akkor csatlakozz ingyenesen a csoportunkhoz, ahol rengeteg információt osztunk meg egymással a jó és a kerülendő helyekről is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben