Spalneo online jegyvásárlás fürdő ajándékutalvány

A termálfürdőzők új kedvenc szolgáltatása lehet: Spalneo

by Kassay Tamás

Az utóbbi évek legkomolyabb fejlesztése és innovációja valósulhat meg a termál- és gyógyfürdők életében, a vendégek nagy örömére. Az utazás világát bő két évtizede forgatta fel a booking.com internetes foglaló portál, amivel bárki megszervezhette magának az utazást, irodák közreműködése nélkül. Hasonló forradalmi változások körvonalazódnak a termálfürdők és wellness létesítmények életében is, a spalneo.com fürdőkereső portál ugyanis olyasmit kínál, amit eddig sosem láttunk.

Elindult a Spalneo nemzetközi gyógy- és termálfürdő kereső portál, foglalási és online jegyvásárlási rendszer

Amikor először belebotlottam, nem hittem a szememnek, mivel a Spalneo pontosan azt tudja, amit fejben megálmodtam már oly’ sokszor, hogy de jó lenne, ha lenne. Most lett és rögtön ki is próbáltam!

Mit tud a Spalneo?

A spalneo.com nemzetközi fürdőkereső és foglaló portál, amely online fizetési rendszerével lehetővé teszi, hogy otthonról válasszuk ki a számunkra megfelelő helyre a megfelelő belépőt, akár kiegészítő wellness kezeléseket is. Aki ügyes, kedvezményes csomagajánlatok közül is választhat, vagy ismerősének vehet fürdő ajándékutalványt online.

Első élményem az, hogy rendkívül egyszerű és ergonomikus a mobiltelefonra letölthető applikáció használata, de a weboldal is rendben van. Láttam már sok oldalt, amin ki vannak listázva a fürdők, önmagában ez nem lenne újdonság. Az viszont abszolút úttörő, hogy nem csupán online jegyvásárlást tesz lehetővé a fürdőkbe, hanem különféle csomagok közül is lehet választani, sőt, wellness és spa szolgáltatások, kezelések is foglalhatók a rendszerben, ami automatikusan küldi a telefonunkra a naptárbejegyzést – már, ha lenne közöttünk bárki, aki elfelejti, hogy mikor is menne fürdőbe. Igaz, olyannak voltam már tanúja, hogy fürdőzés közben a vendég megfeledkezett róla, hogy épp masszázson kellene lennie.

Spalneo, a fürdők Booking-ja

A Spalneo foglalási portál és mobilapp összegyűjtötte és bemutatja a termálfürdők szolgáltatásait, amik között mindenféle szűrőkkel kereshetünk olyat, ami igényeinknek, vagy éppen aktuális hangulatunknak, vagy épp betegségünk gyógyítására(!) megfelel.

Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy előnyben részesítem az online jegyvásárlást, mert egyrészt nem kell várakoznom és sorban állni, másrészt néhány fürdőben elég bonyolult jegytípusok vannak és nem szeretem, amikor a bejáratnál kell kiválogatnom, hogy mit is szeretnék. Sokkal jobban bejön, hogy otthon, a gépen mindent meg tudok nézni, eldöntöm mit szeretnék és meg is tudom venni, aztán a kapott e-jeggyel simán csak besétálok.

Spalneo online jegyvásárlás termálfürdő belépő fürdő ajándékutalvány

Az idén megnyitott miskolctapolcai Ellipsum fürdőnek például a Spalneo a hivatalos online jegyvásárlási platformja.

A fürdőkbe szóló online jegyvásárlás mellett az azokban elérhető wellness, spa és egészség szolgáltatások foglalására is van lehetőség, így például könnyedén befoglalhatunk egy masszázst a számunkra kedvező időpontban, és előre meg tudjuk tervezni a fürdős napunkat, akár az Ensana szállodák wellness részlegén is. A rendszerben ugyanis a termálfürdők mellett szállodák day spa belépői és wellness szolgáltatásai is elérhetők, nem csak szállóvendégek részére, a kínálat folyamatosan bővül.

A Spalneo oldala az innovatív szolgáltatás mellett bemutatja a fürdőket, kvázi mindegyiknek kreálnak egy saját profilt, és egységes arculatban, összehasonlítható formában jeleníti meg a szolgáltatásaikat. Igazából ötletelni is teljesen jó, lehet rajta nézelődni, kinyitni egyik, vagy másik fürdő oldalát, kicsit inspirálódni.

Betegség szerint kereshető gyógyvizek a Spalneo oldalán

Spalneo online jegyvásárlás fürdő ajándékutalvány fürdőkereső

A rendszer nem csupán egyszerű fürdőkereső, hanem a Termálvilág menüpontban lehetőségünk van Magyarország gyógyvizeinek betegség-csoport szerinti keresésére is, ami zseniális ötlet. Gyakran szokott felmerülni a kérdés a netes fórumokban, hogy melyik betegségre melyik víz jó és hol található olyan gyógyvíz. Most itt van rá a pofonegyszerű megoldás. A Termálvilág menüben egyelőre 47 magyar és 21 szlovák gyógyfürdő található, idővel ez biztosan fog bővülni, de még elég új ez az oldal, ami egyébként 4 nyelven, magyarul, angolul, németül és szlovákul működik.

Fürdő ajándékutalvány online vásárlás is lehetséges

Az Ajándékutalvány menüpontban az oldallal leszerződött komplexumok bármely szolgáltatására lehet vásárolni fürdő ajándékutalványt. Ideális lehetőség számomra, aki mindig utolsó pillanatban keres ajándékot minden rokonának, de természetesen az előrelátóknak is jó lehet, függetlenül attól, hogy messze még a karácsony.

Úgy tűnik tehát, hogy az induló új fürdőkereső szolgáltatás sokunk számára kínál kényelmes és újszerű lehetőséget, hogy a fürdőzés élménye ne csak a medencében, hanem már otthon, a fotelben is elkezdődjön, egészen addig, amíg meg nem ejtjük a búcsú zuhanyt hazaindulás előtt.

Az oldal a nevét egyébként a spa és a balneo szavak összekapcsolásából kapta, kár, hogy nem én találtam ki, bár a Spabook is elég jó azért. Majd figyelemmel követem a továbbiakban is, ha lesz fejlemény, beszámolok róla.

Kellemes fürdőzést kívánok minden Fürdőbarát olvasómnak!

A cikk a Spalneo támogatásával készült.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben