Strandok éjszakája 2021 programok, kedvezmények 40 fürdőben, 1 térképen

by admin

Vízi mozi, stand-up comedy, táncos show, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok és természetesen éjszakai fürdőpartik várják a strandok szerelmeseit. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat. A több mint féléves leállás után Magyarország strandjai újra üzemelnek és ismét összefogtak, hogy megrendezzék a 12. Strandok Éjszakája programsorozatot. 2021. július 31-én szombat este színvonalas programokkal várják az éjszakai fürdőzés szerelmeseit.

Strandok éjszakája 2021. 07. 31. – térképen a programok

A Spabook térképre helyezte az összes fürdőt és programot, hogy könnyen megtalálja mindenki a számára megfelelőt. A csatlakozó 40 fürdő az ország minden régióját képviseli, így mindenki lakóhelyéhez, vagy nyaralási helyszínéhez közel is csobbanhat.

A térképen a kis jelölőkre kattintva felugrik majd bal oldalon egy piros fejléces ablak, benne a strand alap adataival, programokkal, belépő árakkal. A bal fölső sarokban megjelenő kis nyíllal lehet visszalépni és másik fürdőt kiválasztani – telefonról. Gépről egyszerűbb.

A vonatkozó szabályozások szerint a Strandok Éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a Vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

Hazánk legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 31-i, szombat esti Strandok Éjszakája, ahol a részt vevő fürdők akár hajnalig is várják a fürdőzés szerelmeseit. Mivel az utolsó pillanatban is lehet még programváltozás, elindulás előtt ellenőrizzétek a Fürdőszövetség hivatalos táblázatában, hogy aznap mit írnak benne az adott fürdőről.

strandok éjszakája programok 2021

Érdekel a strandok és fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport, és feliratkozhatsz hírlevelünkre is. Ha turizmus hírekről is szívesen olvasol, akkor ajánlom figyelmedbe a Turizmus hírek csoportot.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben