Eltévedt lövedék repült át a szolnoki strandra a szomszédos lőtérről (videóval)

by Kassay Tamás

Eltévedt lövedék repült át a szolnoki lőtérről a szomszédos strandra még péntek délután – erről a Magyar Narancs írt először. Az úszómesterek először a süvítésre, majd a becsapódás hangjára lettek figyelmesek, de senki sem sérült meg. Az ügyben a rendőrség nyomoz, a lövészetet pedig betiltották a lőtéren.

A lövedék bizonyára rendelkezett védettségi igazolvánnyal, így szabadon bejuthatott a szolnoki strand területére. Szerencsére, mivel papucsot nem viselt, így a vízig nem jutott el és kalandos útján a parton tartózkodó vendégek közül sem sebesített meg senkit.

Lőfegyverből származó, irányt tévesztett golyó repült el az egyik úszómester mellett a szolnoki Véső úton nemrég megnyitott MÁV-strandon múlt pénteken. A lövedék a szomszédos MÁV-lőtérről származhatott, ahol lövészet folyt. A gellert kapott golyó állítólag az egyik zuhanykabint találta el, süvítését az úszómester is hallotta, ahogy a becsapódást is. Sérülés szerencsére nem történt.

Szolnoki strand, eltévedt lövedék, helyszíni riport:

A MÁV strand, másik nevén a Véső úti strandfürdő nemrégiben újult meg sok évnyi hányattatás után:

Érdekelnek a fürdős témák? Akkor ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők, illetve a Wellness, Utazás, Élmények csoportokat. Amennyiben szívesen olvasol utazós híreket, akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben