Tölgyes Strandfürdő Jászapáti fürdőbezárás rezsiköltségek

Újabb fürdőbezárás a rezsiárak miatt

by Kassay Tamás

2022 október 1-től határozatlan ideig bezárja medencéit a Tölgyes Strandfürdő Jászapátiban a növekvő energiaárak és elszálló rezsiköltségek miatt.

A Jászsági Térségi Televízió Facebook oldalán osztották meg a hírt, amely szerint a növekvő energiaárak és rezsiköltségek miatt október 1-től határozatlan ideig bezár a Jászapátiban lévő Tölgyes Strandfürdő.

A lépés azért vált szükségessé, mert az egyre növekvő energiaárak, rezsiköltségek miatt a tervezettnél sokkal nagyobb költségeket voltak kénytelenek elkönyvelni

– mondta Karkus Kálmán, a jászapáti városüzemeltetés vezetője.

Az adatok alapján az 1960-as évek elején épült fürdő idén kiemelkedően sikeres szezont tudhat maga mögött, és a nyári csúcsidő után általában télen is 3 medencével szokott működni.

2021-ben a strand új, 200 millió forintból megépített csúszdarendszerrel is bővült. Mostanában egyre több hasonló hírről számol be a Spabook, nemrég a balatonboglári uszoda bezárásáról adtunk hírt, de sajnos hasonlóan járt a Csokonyavisontai fürdő is. Az összes „rezsiáldozat” fürdőkről szóló cikkek ide kattintva böngészhetők végig.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben