A család élményfürdője megújult Gyógy és Termálvilággal vár

by Kassay Tamás

Mindig érdemes ellátogatni a gyermekbarát fürdőjéről híres Zalakarosra, ősszel is folytatódnak a vizes kalandok a fürdővárosban: sós vizű medence a megújult Gyógy- és Termálvilágban, élményfürdő, gyógyvíz, wellness -minden amire a tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz szükséged lehet. Beltéri gyermekvilág, programok, wellness kezelések, családi túrák és gasztro kalandok. Egy hely, ahol az egész család feltöltődik a hűvösebb napokon is.

Megújult Gyógy és Termálvilággal vár a gyermekbarát fürdő Zalakaroson

Zalakaros gyermekbarát fürdő családi élményfürdő megújult

A természet csodája az a különleges víz, amely több ezer méter mélyről tör fel, telis-tele ásványi anyagokkal és életerővel, ami feltölt, pihentet és egyben elvarázsol.

A megújult Gyógy és Termálvilágban egy igazán különleges élményben lehet részed: most már a sós vizet nem csak a tengerben, hanem a medencében is élvezheted,

a Gyógykertben pedig egészen novemberig szabadtéren, az üde friss levegőn töltekezhetsz.

Élményfürdő, gyermekvilág csordultig tele élményekkel.

Zalakaros gyermekbarát fürdő családi élményfürdő megújult

Itt minden Rólad és a családodról szól. Vizes játszótér, spriccelő, csobogó vízi attrakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a vizes kalandokat. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, kötélhálón mászhatnak. A vizes gyermekbirodalomban felfedezőútra indulhatnak a gyerkőcök, korosztálytól függetlenül.

Zalakaros a család üdülőhelye, megszámlálhatatlan vizes kalanddal és programokkal, ahol mindenki jól érzi magát.

A Zalakarosi Fürdő élményfürdője a Balaton régió legnagyobb és legtöbb attrakciót felsorakoztató gyermekbarát fürdője, egy olyan komplexum, ahol az eltöltött idő biztosan a családi emlékkönyvek része lesz!

Zalakaros gyermekbarát fürdő családi élményfürdő megújult

Tudj meg többet arról, hogy milyen programok és élmények várnak Zalakaroson, a fürdőben, ami teljes gőzzel üzemel!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben