B&B Hotel Budapest Wing dunai panorámás szálloda Boráros tér

Átadták a főváros új, dunai panorámás szállodáját (képek)

by admin

Átadták Budapest legújabb szállodáját, amely a WING Ingatlanfejlesztő és a B&B Hotels közös projektje. A dunai panorámát kínáló ház a Boráros téren található egykori Angyal irodaház újjáépítésével jött létre. A szálloda 214 szobával, 2021 nyarától várja vendégeit.

A belváros, az üzleti negyed és Budapest gasztro-sétányának, a népszerű Ráday utcának közelsége, a terület tömegközlekedéssel való jó megközelíthetősége, valamint az autópályák könnyű elérhetősége mind ideális körülményeket jelentenek a B&B Hotel Budapest City számára. A budai panorámás, 214 szobás, 3 csillagos szálloda többek között tetőkerttel, étteremmel, bárral, konferencia teremmel, elektromos töltőállomásokkal várja az üzleti vagy szabadidős céllal megszálló vendégeket.

Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely 12 országban van jelen. A Boráros téri hotel a cégcsoport első magyarországi szállodája.

Néhány napja nyílt meg Magyarország egyik legdrágább és persze legjobb hotele is, szintén Budapesten, arról itt találhatók képek és részletek.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben