Crowne Plaza Budapest hotel Westend szálloda tetőterasz panoráma

Új négycsillagos hotel nyílt Crowne Plaza Budapest néven az egykori Hilton Budapest City helyén

by admin

A Crowne Plaza patinás márka először jelenik meg Budapest szállodapiacán, a főváros üzleti negyedében, ahol a Westend bevásárlóközpont épületkomplexumában nyitotta meg első hazai egységét. A négycsillagos Crowne Plaza, átadásáról a Travelo számolt be elsőként.

Új négycsillagos szálloda nyílt a fővárosban: Crowne Plaza Budapest

A 230 szobával és 13 rendezvényteremmel rendelkező hotel az úgynevezett soft opening időszakban részlegesen nyílik csak meg 2 emeleten, ugyanis a felújítás a többi szinten tovább folytatódik. Az épület és a közlekedési útvonalak kialakítása lehetővé teszi, hogy mindebből a vendégek semmit ne vegyenek észre és kellemesen tölthessék el idejüket a szállodában.

Az épület teljes egészében történő átadása decemberben fog megtörténni.

A szállodával együtt megnyitott az Axis Café and Lounge specialty kávézó is a földszinten. Ügyelnek a lokálisan beszerzett, fenntartható, egészséges alapanyagokra, az édesség szerelmeseit pedig a 2020-as év legjobb tortáját is jegyző Hisztéria cukrászda süteményeivel várják.

Crowne Plaza Budapest hotel Westend nyitás
A Turizmus hírek csoport Neked szól, ha pontos és hiteles híreket olvasnál az utazás világából.

„A Nyugati pályaudvar közelsége nemcsak belsőépítészeti szempontból jelent igazodási pontot. Izgalommal figyeljük az európai vasúti közlekedés megítélésének változását ebben az egyre környezettudatosabb, poszt-Covid korszakban. Csehországban, Ausztriában és Szlovákiában is vannak szállodáink, a vonatok pedig az egész régiót átszelik Pozsonytól, Prágán át Bécsig”

– mondta el Maurice Janssen igazgató

A Crowne Plaza az IHG Hotels & Resorts portfóliójába tartozó márka. Az IHG ezzel a hotellel a harmadik magyarországi szállodáját nyitotta meg. A másik, mindenki által ismert egységük a Lánchídra és a várra néző, barnás homlokzatú épület, amelyben az ötcsillagos InterContinental Budapest működik, valamint Budaörsön található még egy Holiday Inn üzleti szállodájuk is.

Crowne Plaza Budapest szobaárak

Crowne Plaza Budapest hotel Westend szálloda szoba

A 4 csillagos szálloda többféle szobatípust kínál, ezek már foglalhatók az online portálokon, vagy közvetlenül a Crowne Plaza Budapest oldalán is. Szeptember elején a standard szoba 49.000 forint, míg a legtágasabb, pihenősarokkal kialakított szobatípus 120.000 forint környékén foglalható 2 főre, 1 éjszakára.

Turizmus hírek csoport Neked szól, ha pontos és hiteles híreket olvasnál az utazás világából.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben