D8 hotel BDPST group budapesti szálloda

Budapesti szállodával erősít a BDPST Group

by admin

Erősítette a pozícióit a budapesti hotelpiacon a BDPST Group, miután 2021 júniusában a tulajdonába került a Budapest belvárosában a Dorottya utcában található, 137 szobával rendelkező, 3 csillag superior minősítésű D8 hotel. A 2018-ban nyílt szálloda több mint 1,5 éves szünet után 2021 július közepén nyithatja meg újra szobáit a BDPST Hotel Management üzemeltetésében. Az egyedi adottságokkal rendelkező ház a letisztult, kedvező ár-érték arányú szolgáltatáspalettájával és nagy szobaszámával kínálati oldalról szeretne hozzájárulni a fővárosi turizmus gyors fellendüléséhez.

Nyilvánvalóan a versenytársak legnagyobb örömére – a szerk.

A BDPST Group cégcsoport 2021 júniusában vásárolta meg a korábbi tulajdonosától a Dorottya utcában található, 137 szobás, 3 csillag superior besorolású D8 hotelt. A fiatalos dizájnnal és letisztult szolgáltatáspalettával bíró szálloda 2018-ban kezdte meg a működést, és elsősorban a fővárosban néhány napot töltő üzletembereket, valamint az egyéni városlátogatókat célozza meg. A vírushelyzetet miatt a hotel 2020 márciusa óta zárva volt. A több mint 1 éves kényszerszünetet követően, az előkészítő munkálatok befejeztével a BDPST Hotel Management 2021 július közepére tervezi a szálloda megnyitását.

A D8 hotel klasszikus bed&breakfast szállodaként üzemel majd, amelyben kényelmes szobák, térítésmentes wifi, kávésarok és reggeliző várja a vendégeket.

D8 hotel BDPST group budapesti szálloda-lobby
Érdekelnek a turizmus hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

„A háromcsillagos szegmensben a lokációjából adódóan a D8 Hotel egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Szó szerint a belváros szívében ugyanis ebben a vendégek által kifejezetten keresett kategóriában nem található hasonlóan nagy szobaszámmal szálloda. A ház újranyitása így jelentősen bővíti a fővárosi szálláskínálatot a szegmensben, ezzel pedig a reményeink szerint hozzá tudunk járulni Budapest turizmusának gyors fellendüléséhez” 

– mondja Somlyai Zoltán, a BDPST Group szálloda divíziójának vezetője.
D8 hotel BDPST group budapesti szálloda-szoba

A D8 hotellel a BDPST Group tovább erősíti helyzetét a fővárosi szállodapiacon, miután 2020 őszén megnyílt a cégcsoport első fővárosi egysége, az Alice Hotel az Andrássy út 116. szám alatt. A cégcsoport jelenleg is dolgozik egy másik jelentős fővárosi hotelfejlesztésen is: a Vörösmarty tér szomszédságában, a Mahart-, valamint a Futura-házat is átölelő patinás épülettömb teljes körű felújítása révén Hotel Dorothea néven egy egyedülálló adottságú, ötcsillagos szálloda születik 2022 végén, 2023 elején.

Érdekelnek a turizmus hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben