danubius hotel körszálló fényfestés köszönet egészségügyi dolgozóknak II. kerület

Gigantikus fényfestés köszönő üzenet a Körszálló épületén – szombat este is látható lesz

by Waterfan

A Danubius Hotel Budapest Körszálló épületén a II. kerület üzenetei jelentek meg csütörtök este, megköszönve az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját és támogatva a szomszédos Szent János Kórház munkatársait.

Fényfestés a Danubius Hotel Budapest Körszálló épületén

A II. kerület önkormányzata különleges fényfestéssel hívja fel a figyelmet az egészségügyi dolgozók hősies munkájára, a védőoltások és a járványügyi óvintézkedések fontosságára.

3 egymást követő estén, csütörtök, péntek és szombat este jelenik meg a fényfestés a Budapest Körszálló Szent János Kórház felé néző homlokzatán.

Az önkormányzat arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy mindannyian köszönettel tartozunk az egészségügyi dolgozóknak, akik hónapok óta hatalmas fizikális és mentális terhelés alatt dolgoznak, és folyamatosan igyekeznek mindent megtenni, hogy megfelelő ellátást kaphassanak a betegek. A fényfestés másik fontos üzenete, hogy felhívja a figyelmet a védőoltások és az óvintézkedések, így a maszkviselés fontosságára is a járvány visszaszorítása érdekében.

Szimbolikus üzenetet hordoz az is, hogy a Danubius Hotel Budapest épületén jelenhetett meg a fényfestés, hiszen a szállodák újranyitásának kormányzatilag kitűzött feltétele az, hogy elegen kapják meg az oltást, és amíg 4 millió ember nincsen beoltva és nem szorul vissza a járvány, addig sokan nem végezhetik munkájukat, többek között a szállodák dolgozói sem, vagy csak nagyon korlátozott módon és kevés vendéget fogadhatnak.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, ilyen módon támogathatod működését.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben