Danubius Hotels szállodaigazgatói kinevezések

Új szállodaigazgatók a Hilton Budapest, a Radisson Blu Béke és a Danubius Hotel Helia élén is

by Kassay Tamás

A Hilton Budapest igazgatói posztjáról távozó német Peter Knoll megmozgatta a Danubius Hotels belső munkaerőpiacát, és egyszerre 3 szálloda kapott új igazgatót.

Szabó Áron lett a Hilton Budapest igazgatója

2022. december 1-től Szabó Áront nevezték ki a Hilton Budapest igazgatójának. A szakember az elmúlt években a Danubius Hotels kötelékébe tartozó Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke Hotel szállodákat vezette. Helyére Heréb István érkezik, aki korábban a szállodalánc gyógyszállodáit kezelő márka, az Ensana magyarországi értékesítési és marketingigazgatója volt. Az ő feladatait a szülési szabadságról visszatérő Lendvai-Gámán Veronika veszi át.

A Hilton Budapest szállodaigazgatói pozícióját eddig betöltő Peter Knoll úgy döntött, hogy máshol folytatja pályafutását. A német szakember 2018-ban csatlakozott a vállalathoz, akkor még a Gundel Étterem ügyvezetőjeként. 2019-től egy éven át a legendás étterem újrapozícionálási feladatai mellett a Hilton Budapest szálloda vezetését is ellátta egyidejűleg. 2020. februárjától teljes kapacitásával a szállodaigazgatói munkakörére tudott fókuszálni. A koronaválság miatt végül hosszúra nyúlt üzemszünet után a szálloda piaci bevezetése, majd a White Raven skybar&lounge megnyitása tartogatott örömteli feladatokat számára. A Danubius Hotels menedzsmentje közleményben köszönte meg a szakember munkáját és további sikereket kívánt neki.

Szabó Áron Hilton Danubius Hotels szállodaigazgatói kinevezések

Szabó Áron 2020. áprilisában vette át a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke Hotel klaszterének vezetését. A szakember ezt megelőzően, 2008-tól a Ramada Resort Aquaworld Budapest Front Office Managereként dolgozott, majd 2010-től 5 éven át volt a szálloda igazgatója, párhuzamosan 2013-tól a vezérigazgató-helyettese. 2018-tól a Magyar Turisztikai Ügynökség szálláshelyért, vendéglátásért, és bormarketingért felelős igazgatói pozícióját töltötte be. A járvány időszakában, a gyakran változó körülményekhez igazodva, sikeresen üzemeltette a Danubius Hotel Helia-t. A napokban kezdődött el a szálloda egyes épületszárnyainak megújítása, hogy a mai igényeket teljességgel kielégítő környezetben pihenhessenek a vendégek.

Elérhetőségek: Szabó Áron Hilton Budapest szállodaigazgató
Mobil: +36 70 250 52 89
E-mail: [email protected]

A másik általa vezetett szállodában, a Radisson Blu Béke Hotelben befejeződött a szálloda évek óta tartó, teljeskörű felújítása, a hotel június óta piacvezető pozícióba került.

Heréb István, 2022. december 1-jétől a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke Hotel klaszterének szállodaigazgatója.

Heréb István Hélia Danubius Hotels szállodaigazgatói kinevezések

A szakember 2000-ben kezdett el dolgozni a szállodalánchoz tartozó Hilton Budapestben, ahol a ranglétrát végigjárva a szálloda értékesítési igazgatója lett. 2014-ben a Margitszigeti és a Helia szállodák értékesítési és marketingigazgatójává nevezték ki, majd 2019-től a cégcsoport újonnan kialakított, gyógyszállodákat magába foglaló márkájának, az Ensana szállodaláncnak, magyarországi sales és marketingigazgatói pozícióját töltötte be.

Elérhetőségek: Heréb István Danubius Hotel Helia és Radisson Blu Béke szállodaigazgató
Mobil: +36 30 663 6562
E-mail: [email protected]

Heréb István igazgatói kinevezése után, feladatait klaszter sales és marketing igazgatói pozícióban Lendvai-Gámán Veronika veszi át.

Veronika a kezdetektől fogva értékesítési és bankett területeken dolgozott. A Danubius kötelékébe 2014-ben lépett, ahol gyermekei születéséig dolgozott Director of Sales – Spa Travel pozícióban.

Lendvai-Gaman Veronika Danubius Hotels szállodaigazgatói kinevezések

Veronika új feladatkörében a magyarországi Ensana szállodák értékesítési és marketing tevékenységét irányítja.

Elérhetőség: Lendvai-Gámán Veronika
Cluster Director of Sales&Marketing Ensana Hungary
Mobil: +36 30 737 7336
E-mail: [email protected]

„Nagy büszkeség számunkra, hogy a cégcsoporton belül sikerült megtalálni a megfelelő szakembereket. Szabó Áron eddigi szállodaigazgatói feladatait meghatározták a Covid-válság alatti kihívások, melyeket csapatával együtt kiválóan teljesített. Heréb István több mint húsz éve a Danubius szállodalánc munkatársa. A szakmai ranglétrát bejárva, a cégcsoporton belül az Ensana gyógyszálloda márka elindulásával kapott izgalmas kihívást, öt szálloda értékesítési tevekénységért felelt. Heréb István feladatait átvevő Lendvai-Gámán Veronikát, mint régi kollégát üdvözöljük újra a csapatban, magas szintű értékesítési tapasztalatára számítunk a jövőben is.

– mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben