Fagus Hotel Sopron szálloda

Újjászülettett a Fagus Hotel Sopron négycsillagos szállodája

by Kassay Tamás

6 év szünet után újra megnyitott szobáit a Fagus Hotel Sopron, amely a hűség városának ismert szállodája. Az előző 2 év során teljes körű felújítást végeztek a Lővérek mellett fekvő épületen, így az kívül-belül megújulva, a kor követelményeinek megfelelő színvonalon várja a vendégeket.

Az újranyitó Hotel Fagus Sopron növelheti Sopron vonzerejét

Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere gratulált a megújuláshoz. Azt mondta: remélik, hogy az újranyitás után sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy Sopronba látogassanak. A Fagus egyébként nem csupán a turisták, hanem a helyiek kedvelt helye is volt, és remélhetőleg most is azzá tud majd válni, ugyanis a wellness részleget nem csak szállóvendégek használhatják.

Fagus Hotel Sopron szálloda

Nemcsak felújították a hotelt, hanem új szolgáltatásokat is kínálnak az épületben. Ezek közül kiemelkedik a wellnessrészleg, mely élmény-, úszó- és gyermekmedencével várja a szállóvendégeket és a soproniakat.

– mondta Sáfrány Tamás, a Fagus Hotelt üzemeltető Adventor Hotels ügyvezető igazgatója

A Sopron legnagyobb hoteléhez tartozó szaunarészlegben 5 különféle szaunaattrakció, valamint egy pihenőtér található. Belsőépítészetileg megújult a 436 négyzetméteres konferenciaterem is, amely új technikát kapott, valamint húsz fővel bővítették az étterem befogadóképességét.

A szálloda tulajdonosa és üzemeltetője az Adventor Hotels. A szállodaüzemeltető és ingatlanfejlesztő cég portfóliójába tartozik a Fagus Hotel mellett az idén őszre teljesen megújuló bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa, valamint a keszthelyi Hotel Sirius, amelynek átadása 2023 nyarán várható.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben