Four Points by Sheraton hotel nyílik a budapesti Duna-parton

by Kassay Tamás

Budapest első Four Points by Sheraton szállodája nyílik meg a pesti Duna-parton az Accent Hotel Management kezelésében. A világhírű szállodamárka a Marriott International 30 rendkívüli márkájának egyikét képviseli.

Duna-parti Four Points by Sheraton szállodát nyit Budapesten az Accent Hotels

A 105 szobás szálloda június elején nyitja meg kapuit panorámás kilátást kínálva a Margit-szigetre, a 9. emeleten pedig elegáns tetőtéri bárral várja a vendégeket.

„Örülünk, hogy megbízható partnereinkkel, az Accent Hotel Managementtel és a Polat Grouppal együttműködve Four Points by Sheraton márkánkat a dinamikusan fejlődő budapesti szállodapiacon is bevezethetjük. A Marriott International jelentős piaci pozícióval rendelkezik Magyarországon a 30 márkából álló portfóliónk hat szállodájával. A következő két évben további bővülés várható, példaként említve a Dorothea Hotelt, az Autograph Collectiont és a W Budapestet.  A Four Points by Sheraton Budapest Danube jellegzetes, időtlen, praktikus és laza hangulatot kínál minden utazó számára”

– mondta Silvija Lovreta, a Marriott International délkelet-európai nemzetközi szállodafejlesztési vezetője.
Four Points by Sheraton Hotel Budapest
Utazós inspirációkkal, turizmus hírekkel vár FB csoportunk, csatlakozz!

Júniusban nyílik meg a város első Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodája a XIII. kerület szívében. A szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti egy lakó- és kereskedelmi területeket is magában foglaló multifunkcionális ingatlanfejlesztés részeként. Az új komplexum építése a tervek szerint halad, és a szálloda várhatóan a nyári szezon elején fogadhatja első vendégeit.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy az Accent Hotel Managementet választották az első Four Points by Sheraton szálloda üzemeltetésére a fővárosban. A Marriott International által biztosított franchise, valamint a mi szakmai üzemeltetési hátterünk és széleskörű helyismeretünk garancia a szálloda hosszú távú sikerére. Büszkén jelentjük be, hogy a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodával 27-re nőtt az Accent Hotel Management által Magyarországon és Ausztriában üzemeltetett szállodák száma. A szálloda vezetésével Hegedűs Dávidot bíztuk meg, aki a magyar főváros piacát kiválóan ismerő, nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakember, és hosszú ideje szállodaláncunk meghatározó tagja”

– mondta el Peter Kerek, az Accent Hotel Management stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.
Four Points by Sheraton Hotel Budapest

Az egyedi tájolásnak köszönhetően a 105 szoba közel háromnegyedéből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a népszerű belvárosi oázisra, a Margit-szigetre és a Budai-hegyekre, míg a felsőbb emeleteken 2 junior lakosztály került kialakításra. Elhelyezkedéséből adódóan a hotel vendégei nyugodt és csendes környezetet élvezhetnek, de gyalog vagy tömegközlekedéssel pillanatokon belül a nyüzsgő városközpontban találhatják magukat.

Four Points by Sheraton Hotel Budapest
Utazós inspirációkkal, turizmus hírekkel vár FB csoportunk, csatlakozz!

A szálloda digitalizált megoldásai tovább emelik a vendégek kényelmét, a modern technológia pedig egyedülálló kohéziót alkot a különleges dizájnnal, melyben eredeti korabeli poszterek és korhű berendezési tárgyak idézik meg a 60-as és 70-es évek hangulatát a szobákban és a közösségi terekben egyaránt. A hotel szolgáltatásai és szobáinak felszereltsége tökéletes megoldást kínál az üzleti utazóknak, akik a környéken keresnek szállást, míg az 50 fős meeting terem maradéktalanul kiszolgálja a közepes méretű rendezvények igényeit. Testmozgásra vágyó vendégek számára felszerelt edzőterem áll rendelkezésre. A 9. emeleten található, 40 fő befogadására alkalmas tetőtéri bár a szálloda vendégeit és a budapesti közönséget egyaránt várja.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben