Gyula Elizabeth Hotel felújítás munkálatai

Haladnak a gyulai Elizabeth Hotel felújítási munkálatai

by Waterfan

A gyulai Elizabeth Hotel többlépcsős beruházásának második üteme is elkészült, adta hírül a városi televízió. A szálloda gyulai várra néző hat szobája mellett az étterem és a bárrész is bővült. Hátra van még a medence és a kert építése.

Színvonalat emel az Elizabeth Hotel

Korábban már beszámoltam róla, hogy a gyulai szálloda komoly fejlesztésekbe kezd, az előzményekről ebben a cikkben lehet többet megtudni:

Az első ütem során a szálloda parkolóját a szomszédos utcában alakították ki, ezt 2020 közepén adták át.

Megújult az Elizabeth Hotel hat szobája, az étterem, valamint a bár

A második ütemben a szálloda gyulai várra néző 6 szobájának kibővítését, junior lakosztállyá átalakítását végezték el. Ezzel együtt bővült az étterem és a bárrész is. A munkálatok 3 hónapot vettek igénybe.

Arató Henrietta, a szálloda ügyvezetője kiemelte, izgatottan várják, hogy mikor lesz lehetőség a vendégek számára megnyitni az új részleget is.

A fejlesztési beruházás harmadik üteme néhány héten belül fog megkezdődni. Arató Henrietta úgy véli, hogy a jelenlegi többlépcsős beruházásra hasznos befektetésként lehet tekinteni. A szálloda iránti érdeklődés már a mostani járványügyi helyzet alatt is fokozódott.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen Facebook csoporthoz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben