Megújul a 4 csillagos Elizabeth Hotel Gyula (videóval)

by Waterfan

Az Elizabeth Hotel Gyula már a lezárások előtt, november 1-jén bejelentette, hogy ideiglenesen bezár, mégpedig azért, hogy teljes körű és nagyszabású felújítási, átépítési munkák után, magasabb szintű szolgáltatást nyújtó szobákkal nyithasson újra.

6 junior lakosztály épül az Elizabeth Hotel Gyulai várra néző, panorámás oldalán

A bővítési és felújítási munkák során bővül az étterem és a bár, valamint új, erkélyes szobák épülnek. A Gyulai vár irányába néző 5 szoba helyett 6 junior lakosztályt alakítanak ki. Optimális építészeti megoldásokat feltételez, hogy a nyilatkozat szerint összességében nagyobb légterű, jobb felszereltségű szobák épülnek. A szálloda többi szobája is deluxe szintnek megfelelően alakul át.

Azért, hogy az erkélyek ne egy parkolóra nyíljanak, a szálloda eddigi parkolóját elköltöztetik és a helyén élményelemekkel ellátott, Jacuzzival is felszerelt zöld parkot alakítanak ki.

A gyulai szálloda a tervek szerint 2021 tavaszán fogadhatja majd az első vendégeket, remélhetőleg addigra a járványhelyzet lehetővé teszi nem csak az utazást, hanem a Gyulai Várfürdő látogatását is.

Országszerte hotel felújítások és szállodaberuházások vannak folyamatban

Örömömre szolgál, hogy a közelmúltban számos másik fejlesztésről is beszámolhattam, ezeket a Hotelek rovatban lehet megtekinteni. A teljesség igénye nélkül álljon azért itt néhány, amikről a piacon egyedülállóan részletes, vagy valamilyen szempontból exkluzív tartalmat hoztam a kedves Olvasóknak:

Csatlakozz zárt csoportunkhoz, ahol szállás értékelések mellett fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is olvashatsz. Ha érdekesnek találtad, itt megoszthatod a hírt!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
okl. turisztikai fejlesztési menedzser,
vendégélmény tanácsadó

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben