Hunguest Hotels Hotel Eger & Park akvizíció megvásárolta Mészáros Lőrinc

Új igazgatók a Hunguest Hotels két szállodájában

by Kassay Tamás

A Hunguest Hotels újonnan megvásárolt egységében, valamint a Saliris hotelben is új igazgatókat neveztek ki. A Hotel Eger & Park igazgatója Szabó Katalin, a Saliris Resort Spa & Conference igazgatója pedig Tapodi Attila lett.

Korábban írtam róla, hogy a Hunguest Hotels bevásárolt Egerben és a Hotel Eger & Park szálloda százszázalékos tulajdonjogának megszerzése után a térség legnagyobb szereplője lett. A vállalat a Turizmus.com megkeresésére most azt közölte, hogy a szállodalánc legújabb egységének igazgatója a környék egyik legjobb ismerője, Szabó Katalin lett. A szakember korábban a Hunguest Hotel Flóra és a Hunguest Grandhotel Galya szállodákat is igazgatta, most pedig az egerszalóki Saliris Resort éléről búcsúzik az új projekt kedvéért.

A Saliris Resort Spa & Conference igazgatói pozíciója így megüresedett, amit Tapodi Attila vett át. A szakember a Lifestyle Hotel Mátrából érkezett Egerszalókra, korábban pedig volt már az Andrássy Rezidencia és a NaturMed Hotel Carbona igazgatója is.

A Hunguest Hotels új szállodaigazgatóinak elérhetőségei:

Szabó Katalin – szállodaigazgató
Hotel Eger & Park
Email: szabok @ hunguesthotels.hu

Tapodi Attila – szállodaigazgató
Saliris Resort Spa & Conference
Email: tapodia @ hunguesthotels.hu

Nemrég számoltam be arról, hogy a Danubius Hotels is igazgatói kinevezésekkel indította a 2022-es évet.

Ha nem szeretnél lemaradni a turizmus világának precíz híreiről, akkor Neked szól az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben