Edinburgh Wizz Air

A Wizz Air újabb 5 városba indítja újra járatait

by Kassay Tamás

A Wizz Air ma jelentette be, hogy ősztől 5 népszerű, Budapestről induló közvetlen járata tér vissza a menetrendbe. Rendszeresen adok hírt a járatbővítésekről, így a régi olvasók már pontosan tudják, hogyan alakult idén az úti célok kínálata. A mostani bővítés személy szerint is kedves számomra, mert az egyik kedvenc, és életre szóló emlékeket nyújtó városomat is ismét elérhetővé teszi, ez pedig nem más, mint Baku, de lássuk a többieket is sorban!

  • A Wizz Air az elmúlt időszakban is kiemelt figyelmet fordított hálózatának folyamatos bővítésére, így a járványhelyzet ellenére is képes maradt dinamikusan fejlődni, sőt, korábban elemeztem a helyzetet, hogy szerintem a járványhelyzet egyik legnagyobb nyertesévé válhat hosszú távon. Feltételezésemet az újabb, 2021 őszén visszatérő járatok egyelőre erősítik:
Baku Wizz Air
Ha precíz híreket olvasnál az utazás világából, csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
  • Baku
  • Edinburgh
  • Kazany
  • Kijev
  • Varsó

Idén ősztől a megszokott desztinációk mellett a különleges Kijev, az építészetéről híres Baku (élménybeszámoló exkluzív fotókkal itt olvasható), a hangulatos Edinburgh, illetve a kulturálisan sokszínű Kazany és az modern és gyorsan fejlődő Varsó is várja ismét a látogatókat.

Varsó Wizz Air

A gépek októbertől hetente két alkalommal, illetve Varsó esetében hetente háromszor szállnak fel a budapesti repülőtérről.

ÚTVONALJÁRATSŰRŰSÉGINDULÁS DÁTUMALegkedvezőbb Jegyár*
BUDAPEST – KIJEV ZHULYANYhétfő, péntek2021. október 1.8 790 Ft
BUDAPEST – BAKUhétfő, csütörtök2021. október 4.8 790 Ft
BUDAPEST – EDINBURGHhétfő, péntek2021. szeptember 7. 3 190 Ft
BUDAPEST – KAZANYcsütörtök*2021. szeptember 9.12 390 Ft
BUDAPEST – VARSÓ CHOPINhétfő, péntek **2021. szeptember 6.3 490 Ft
*: októbertől csütörtökönként és vasárnaponként is közlekedik
**: októbertől heti 3 alkalomra (hétfő, szerda, péntek) módosul a menetrend

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.

A Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg a már lejárt, vagy lejárat közeli (kevesebb, mint 3 hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

A Wizz Air az utasok és a személyzet egészségének megóvása érdekében továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt. (Esetleg a közös háztartásban élők és családok szétültetése lehetne szintén az egészség védelmének és a kockázat csökkentésének egyik eleme – a szerk.)

Ha pontos és hiteles híreket olvasnál az utazás világából, csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben