Condor Airlines festés színes csíkos

Soha nem látott festésre vált a német légitársaság

by Kassay Tamás

A világ legnépszerűbb nyaraló desztinációira közlekedő német Condor Airlines légitársaság lecseréli a repülőgép flottájának eddigi festését. Nyugodtan mondhatjuk, hogy sosem láttunk még hasonlót. A vadonatúj, vidám nyári ruhára hajazó festés jelentéséről a légitársaság közleményt adott ki.

A Condor Airlines új festésének jelentése

Condor Airlines festés színes csíkos

Vakáció = csíkos. Condor = vakáció.

A Condor légitársaság koncepciója szerint a vidám, színes csíkokról mindenkinek a nyaralás jut eszébe – legyen az a fagylaltos bódé teteje, napernyő vagy standtörölköző – és ezek mind mosolyt csalnak az arcunkra.

A jövőben ezt teszik a Condor repülőgépei is, hiszen a csíkos minta a könnyedség, a szabadság, a lágy szellő és a simogató napsütés érzetét keltik. Reményeik szerint, ha az égre nézve meglátjuk majd a Condor egy gépét, akkor az új vidám, csíkos festés felidézi bennünk a nyári jó érzéseket. 

Öt szín = öt jelentés

5 különböző színű csíkkal festik meg a repülőgépeket: pirossal, sárgával, zölddel, kékkel és bézzsel. Hogy miért ezekkel? Erre is választ adnak, ugyanis minden egyes színnek saját jelentése van:

Condor Airlines festés színes csíkos
  • a piros a szenvedélyt,
  • a sárga a napfényt,
  • a kék a tengert,
  • a zöld a szigetet,
  • a bézs a homokos tengerpartot jelképezi.

Ezenkívül a Condor Airlines a különféle színek használatával szeretné szimbolizálni a csodálatos világunk és az emberiség sokszínűségét;  szűkebben a Condor úti céljainak, utasainak és munkatársainak színes kavalkádját is.

Az első, új festést hordozó repülőgépet a napokban mutatták Toulouse-ban, és 2022 ősztöl kerül be a menetrendbe.

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben