Airbus A380 óriásgép

Kipróbálnád az A380-as óriásgépet? Ezen az útvonalon csak velük repül az Emirates

by Kassay Tamás

Az Emirates bejelentette, hogy 2023. november 4-től elindítja harmadik, naponta közlekedő járatát és lecseréli a Boeing 777-300ER típusú gépeit a Dubaj-Sydney útvonalon, amelyet ekkortól kizárólag Airbus A380-as óriásgépekkel repül, ezzel hetente 2000 plusz ülőhelyet tud biztosítani az ausztrál kontinens legnagyobb városába. 

Az Emirates A380-as óriásgéppel repül Sydneybe is 

Az Emirates A380-as óriásgépe, amely háromosztályos konfigurációban 489 ülőhelyet kínál, a jelenleg közlekedő Boeing 777-300ER szélestörzsű típust váltja fel. Minden egyes oda-vissza járat naponta több mint 260 plusz ülőhelyet biztosít.

A harmadik A380-as járat kiegészíti a másik két, Sydneybe közlekedő A380-as, négyosztályos járatot, amelyeken elérhető az Emirates legújabb Premium Economy kabinja.  Az Emirates jelenleg heti 63 járatot üzemeltet Ausztráliába, és közel 56 ezer ülőhelyet kínál négy nagyvárosba.

Melbourne-be és Sydneybe naponta háromszor, Brisbane-be naponta kétszer, Perth-be pedig naponta közlekedik a légitársaság A380-as repülőgépe. Az Emirates emellett újraindította a Melbourne és Szingapúr közötti járatokat, valamint a Sydney és Christchurch közötti összeköttetést is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben