Koppenhága repülővel Wizz Air

Új közvetlen járat indult Koppenhága és Budapest között

by Kassay Tamás

Vasárnap felszállt a Wizz Air első közvetlen koppenhágai járata Budapestről. Az utazni vágyók október 29-ig heti 2 alkalommal, október 30-tól már napi rendszerességgel repülhetnek átszállás nélkül a dán fővárosba. Az elérhető legjobb ár 9890 forinttól indul.

Elindult a Wizz Air első járata Budapestről Koppenhágába

Koppenhága Skandinávia egyik legnépesebb városa, kiemelt jelentőségű üzleti központ, és nemzetközi hírnevet épített fel élhető környezetével és környezetbarát szemléletével. A városban nagy hagyománya van a kerékpáros közlekedésnek, és a hétvégi közparkokban piknikezés is kedvelt időtöltés. Koppenhága olyan látnivalóknak ad otthont, mint:

  • Észak-Európa legnagyobb akváriuma vagy
  • a világ leghosszabb bevásárlóutcája, és
  • az ország lakói a kávékülönlegességeikre is igazán büszkék.

„Nagy örömmel indítjuk útjára járatainkat Dániába. A koppenhágai úti cél ismételten alátámasztja útvonalbővítési törekvéseinket, és hozzásegít minket ahhoz, hogy minél több megfizethető desztinációt kínáljunk utasaink számára. Alig várjuk, hogy az utazni vágyókat üdvözölhessük új járatainkon, amelyek október 30-tól napi rendszerességgel repülnek Koppenhágába” 

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A Wizz Air nagy számban bővítette járatait több útvonalon is októbertől. Az egzotikus Abu Dhabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik a magyar fővárosból: a Wizz Air minden korábbinál több járatot kínál hetente ezekre a úti célokra az utazni vágyóknak. Emellett a nagy érdeklődésre való tekintettel a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma is tovább bővül. 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben