madeira budapest repjegy repulojarat wizz air

Paradicsomi szigetre indít új járatot a Wizz Air Budapestről

by Kassay Tamás

Október 30-án indul az első Wizz Air járat Madeira szigetére

A Wizz Air bejelentette, hogy október 30-án elindul az első közvetlen járata Madeira és Budapest között. A lélegzetelállító Portugál sziget az örök tavasz szigeteként is ismert, csupa zöld és tájai, hatalmas magasságai és mélységei, változatos domborzata elvarázsolja a turistákat.

A Wizz Air légitársaság járatai Portugália egyik legizgalmasabb úti céljára tehát vasárnaptól kezdve hetente kétszer közlekednek a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. Jegyek már foglalhatók a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában.

ÚtvonalJáratsűrűségLegalacsonyabb jegyár
Budapest – Madeirakedd, vasárnap33 590 Ft
Zalakaros gyerekbarát fürdő medence
Madeira Budapest Wizz Air repülőjegy járat
A funchali Jardim Botanico da Madeira több mint 2000 egzotikus növényt tartalmaz a világ minden tájáról. Fotó: David Stanley

A páratlan úti cél rengeteg érdekességgel büszkélkedhet: a Madeira szigetcsoport rengeteg programlehetőséget biztosít az utazni vágyók számára. Az „örök tavasz szigete” az egzotikus növényzetek, meseszép tájak, bájos falvak és a virágözön paradicsoma. Az állandó napsütés fényében és az egész évben kellemes, tavaszias időben a WIZZ utasai meglátogathatják Madeira káprázatos botanikus kertjét, a Jardins Botânicos da Madeira-t, vagy akár a Porto Moniz mellett található, láva által kialakított természetes medencéket.

porto moniz madeira természetes medencék

A felfedezni vágyóknak tökéletes időtöltés lehet megcsodálni Santana jellegzetes nádtetős viskóit, Câmara de Lobos halászfalujával egyetemben, amely gyönyörű tengerparti panorámás kilátást nyújt Cabo Girao magas sziklájáról. A városi programokat kedvelőknek pedig érdemes egy hosszú sétát tenni a sziget fővárosában, Funchal hangulatos óváros részében.

madeira budapest repjegy repulojarat wizz air
Ha külföldön jársz, egy közúti baleset miatt is beidézhetnek a bíróságra, ilyenkor hasznos, ha van jogvédelmi biztosításod, katt ide!
Fotó: Vitor Oliveira

Érdekesség, hogy a sziget szülötte Cristiano Ronaldo, aki mai napig nagy figyelmet fordít szülőhelyére. Tiszteletére a Funchal Nemzetközi Repülőteret Ronaldo-ról nevezték el, így annak teljes neve ma: Madeira International Airport Cristiano Ronaldo (FNC)

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben