középső ülés lottó nyeremény Virgin Australia Middle Seat Lottery

Nagy értékű nyereményeket sorsol a légitársaság a középső székre foglalók között

by Kassay Tamás

Az egyik légitársaság új ügyfél-innovációt mutatott be, amellyel vonzóbbá kívánj tenni a repülőgépeinek középső üléseit. Az ezekre helyet foglaló utasok között nagy értékű nyereményeket sorsolnak ki.

Indul a Middle Seat Lottery (Középső ülés lottó) a Virgin Australia repülőgépein.

A középső ülés lottó bevezetését október 24-én a melbourne-i repülőtéren ünnepelték meg. Jayne Hrdlicka, a Virgin Australia csoport vezérigazgatója több mint 350 000 USD értékű INGYENES Virgin Voyages körutazással lepte meg azokat a vendégeket, akik egy Adelaide-be tartó járaton a középső üléseken foglaltak helyet.

A Middle Seat Lottery 2023. április 23-ig tart, és a légitársaság belföldi járatain a középső üléseket a legkevésbé kedveltből a legszórakoztatóbbá és legcsodálatosabbá teszi – a légitársaság szerint. A középső ülésen helyet foglaló vendégek ugyanis esélyt kapnak arra, hogy:

  • ingyenes repjegyeket nyerjenek,
  • eljussanak ingyen az ausztrál fociliga meccseire
  • belépőt nyerhessenek a döntő előtti fogadásra,
  • kocsmatúrára mehessenek helikopterrel,
  • nem részege de bungee jumpingolhassanak, vagy
  • akár luxus üdülést nyerjenek a Nagy-korallzátonynál.

A Bring on Wonderful névre keresztelt kampány megteremti az alapot ahhoz, hogy a Virgin Australia-val való repülés során a vásárlói utazás minden részét élménnyé tegye, beleértve a középső ülést is, amely a repülés kezdete óta kevésbé kedvelt az utazók körében.

A középső ülés lottó szó szerint csodálatos sorsjegyekké változtatja a Virgin Australia középső üléseit.

Egy 2022 májusában a közösségi médiában végzett felmérés során a Virgin Australia felmérte, hogy az utasok melyik üléseken szeretnek helyet foglalni. A bejövő válaszok alapján a középső ülést kevesebb mint 1 százalékuk választotta. Az utasok 62%-a legszívesebben a folyosón, 35%-uk pedig az ablaknál szeret ülni, mindössze 3 százalékuk jelölte meg azt, hogy számára bármelyik ülés megfelelő.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben