Ryanair Budapest járatok újraindulása Barcelona

Bomba hír: a Ryanair előbb tér vissza Budapestre, Barcelona 12000 forint oda-vissza

by Kassay Tamás

A héten gépeltérítési akcióban érintett Ryanair még májusban újraindítja járatait Barcelonába, Berlinbe, Brüsszelbe és a Kanári-szigetekre a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (BUD). Bomba árakkal köszönnek be a WizzAir-nek, például Barcelona 12000, Berlin 6000 forintból kihozható oda-vissza.

A Budapest Airport fontos úti célokkal kap újra összeköttetést, ezúttal az ír fapados, a Ryanair járatainak köszönhetően. Újra elérhetővé válik:

  • Barcelona,
  • Berlin,
  • Brüsszel és a
  • Kanári-szigetek.

A kezdetben összesen heti 6 járat indul, ami júliusra heti 19-re(!) fog növekedni: Barcelonába heti ötször, Berlinbe heti hatszor, Brüsszelbe naponta, Las Palmasba pedig hetente indulnak a repülők.

„A Ryanair járatainak visszatérése ezekre a népszerű célállomásokra rendkívül pozitív jel mindenki számára – a repülőtér, a légitársaságok és végső soron utasaink számára is”

– mondta Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője.
Ryanair Budapest repjegy Barcelona 12000 forint
Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.

További városok is elérhetők a nyári menetrendben

Korábban már bejelentették, hogy júliustól Burgaszba hetente kettő, Rodoszra három, Szófiába és Zadarba is két-két járatot indít a Ryanair, emellett sűríti járatait az alábbi viszonylatokon: Korfura heti 3 (+1), Mallorcára 3 (+2), Máltára 4 (+1), Nápolyba 3 (+1), Páfoszra 5 (+3), Tel Avivba 9 (+2) járatot kínál nyáron a Ryanair (zárójelben a növekmény). – áll az Airportal korábbi gyűjtésében.

Ingyenes járatmódosítás a Ryanair repjegyeihez, szeptember 30-ig végzett foglalások esetén

A légitársaság oldalán az szerepel, hogy a szeptember 30-ig elvégzett foglalások esetében akár december 31-ig is lehetőségünk van módosítani a járatunkat, de azért a pontos feltételeket mindenki olvassa el, ugyanis a járatmódosítási díj eltörlése a felhasználási feltételek függvénye. A módosításokat az indulás előtt legalább nappal kell végrehajtani. Fontos az is, hogy pontosan mi mire vonatkozik, mert például a viteldíjak és a termékdíjak között díjkülönbség lehet. A teljes felhasználási feltételek a Ryanair oldalán olvashatók el.

A BEUTAZÁSI és HAZATÉRÉSI KORLÁTOZÁSOKRA MINDENKI ÜGYELJEN és olvassátok a Konzuli Szolgálat oldalát, mert most a régi reflexek nem működnek, nem lehet gondolkodás nélkül lecsapni bármilyen jegyre! Pontosabban lehet, csak nem feltétlenül érdemes.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben