Seychelle-szigetek megnyitja kapuit turisták előtt március 25

A Seychelle-szigetek és az Emirates marketing partnerséget indított

by Kassay Tamás

A Tourism Seychelles, a Seychelle-szigetek turizmus ügynöksége stratégiai partnerséget indított az Emirates légitársasággal, amely hűséges partner és együttműködő, és az első nemzetközi légitársaság, amely a desztináció 2020 augusztusi újranyitásakor visszatért a szigetre.

A partnerség kampányok egész sorát foglalja magában, amelyek célja, hogy biztosítsák a Seychelle-szigetek maximális ismertségét az Öböl-menti Arab Államok Együttműködési Tanácsának (GCC) piacán. Láthatunk majd Seychelle-szigetekről szóló tartalmakat az Emirates közösségi médiaplatformjain, hírleveleiben, sőt az arab piacon rádióreklámokban is népszerűsítik majd az egzotikus úti célt. Az együttműködés révén a vendégek folyamatosan tájékozódhatnak a szigetcsoport utazási információiról.

A Seychelle-szigetek idén több mint 15 000 turistát fogadott az Egyesült Arab Emírségekből, amely a második legfontosabb küldőpiac a desztináció számára.

Mivel a Seychelle-szigetekre történő beutazás középpontjában (is) a biztonság áll, az együttműködés kiemelten foglalkozik majd a biztonsági intézkedésekkel és igyekeznek megkönnyíteni, kényelmessé tenni az utazást. Emellett a vendégek már azelőtt felfedezhetik, hogy mit tartogatnak számukra a Seychelle-szigetek, mielőtt még partra szállnának a homokos partokon.

„Az Emirates-szel való partnerség egyre erősebbé vált, és örülünk annak a támogatásnak, amelyet az elmúlt év során nyújtottak a Seychelle-szigeteki turizmusnak. Az idei partnerség sem különbözik ettől. Egy olyan időszakban azonban, amikor az iparágunk lassan talpra áll, és amikor az utazási bizalom kiépítése nagyon fontos, az ehhez hasonló partnerségek új értelmet és meghatározást kapnak. A közös munka mind a légitársaság, mind a desztináció számára nyereség.”

nyilatkozta Sherin Francis, a turizmusért felelős főtitkár az együttműködésről:

Az Emirates hetente 7 járatot indít Dubajból a Seychelle-szigetekre, így az Egyesült Arab Emírségek állampolgárai és lakosai mostantól igen nagy rugalmassággal tervezhetik meg egzotikus kiruccanásukat a türkizkék vizek, homokos partok és smaragdzöld hegyek földjére, ahol számos luxus üdülőhely és bájos vendégház közül választhatnak.

Tipp: Dubaj fapados járattal is megközelíthető, így akár fapadosról Emirates-re történő átszállással elképzelhető, hogy ki lehet fogni repjegyeket kifejezetten jó áron is.

A Seychelle-szigetekre való beutazáshoz – ahogy korábban itt beszámoltam róla – az utazás időpontjától számított 72 órán belül elvégzett negatív COVID-19 teszt felmutatása szükséges csupán. A paradicsomi szigetre való utazással kapcsolatos további információk a seychelles.advisory.travel oldalon, illetve a Konzuli Szolgálat lapján olvashatók.

Ha érdekelnek az utazás világának precíz hírei, csatlakozz a Turizmus hírek csoportjához.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben