tap portugal légitársaság nagysebességű vasút vonat

Nagysebességű vonatokkal bővítette hálózatát ez a légitársaság – 7 országban érhető el a vonat-repülő átszállás

by Waterfan

7 országban intermodális utazási lehetőségeket kínál – a légi és a vasúti közlekedést kombinálva – a TAP Portugal, amely innovatív módon bővítette a hálózatát a járvány nyomán kialakult helyzetre reagálva.

TAP Air Portugal légitársaság már vonatjegyeket is árul

A TAP Air Portugal és az AccesRail, a légi és vasúti intermodális megoldások vezető szolgáltatója olyan megállapodást kötött, amely több úti célt és nagyobb rugalmasságot kínál. A partnerség lehetővé teszi, hogy a TAP utasai a repülőjegyekkel együtt nagysebességű vonatjegyeket is foglalhassanak Európában.

Ez a megoldás rendkívül előnyös az utasok számára, hiszen az így kialakuló új hálózat a jelenleginél több várost fed le 7 európai országban: Németországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Svájcban, Ausztriában, Hollandiában és Belgiumban. Emellett az utasok immáron vonatjegyeket is foglalhatnak a nagysebességű vonatokra a partnerségben részt vevő vasúttársaságoknál, amikor a TAP weboldalán, vagy a GDS-eken (elosztórendszereken) keresztül az utazási irodákban világszerte repülőjegyet vásárolnak.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a TAP Air Portugal márkát még több ember számára elérhetővé tehetjük Európában. Ezzel a mérföldkőnek számító intermodális partnerséggel az európaiak jelentős része mostantól integrált és fenntarthatóbb terméket vásárolhat, ha Portugáliába szeretne látogatni. A vasút és a légi közlekedés összekapcsolása alapvető fontosságú a fenntartható jövő szempontjából, és az Access Rail-lel való partnerségünk lehetővé teszi számunkra, hogy kiépítsük a platformot e cél eléréséhez”

– mondta Arik De, a TAP bevételi és hálózati igazgatója.

A rendelkezésre álló vasúti összeköttetések megkönnyítik számos európai város központjának megközelítését, mivel azokat a központi pályaudvarokról a legnagyobb helyi vasúttársaságok üzemeltetik, mint például a Deutsche Bahn Németországban, a Trenitalia Olaszországban, a Transpennine/GWR az Egyesült Királyságban, az SBB Svájcban, az OBB Ausztriában, valamint az SNBC Hollandiában és Belgiumban. Így a portugál légitársaság mostantól több városba kínál járatokat, beleértve a repülőterek által nem kiszolgált városokat is, nagyobb rugalmasságot, kényelmet és egyszerűséget biztosítva az utasoknak az utazás kiválasztásában.

Ez az új partnerség megerősíti a TAP lisszaboni csomópontjában rejlő lehetőségeket is, növelve annak összeköttetéseit és jövedelmezőségét. A turisztikai ágazat jelenlegi kontextusának megfelelően a vállalatoknak újra ki kell találniuk magukat, új lehetőségeket és új szinergiákat kell keresniük, beruházva a növekedésükbe és biztosítva hosszú távú fenntarthatóságukat.

További információ a TAP honlapján található.

Az AccesRail, amely több mint 20 éve működik a piacon, az intermodális utazási ágazat legnagyobb vállalata, amelynek partnere több légitársaság és különböző országokban nagysebességű vonatokat üzemeltető társaság.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, köszönöm, ha támogathatod a működését.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben