Wizz Air bázis nyílik Palermo repülőterén terjeszkedik Olaszországban

Wizz Air bázis nyílik Palermo repülőterén – tovább folytatja a terjeszkedést a légitársaság

by Waterfan

A Wizz Air új, immáron 42. bázisát nyitja meg Palermo repülőterén. 2021 júniusától 2 Airbus A321 típusú repülőgép fog szolgálatot teljesíteni a szicíliai légikikötőből működő útvonalakon.

A 4. olaszországi bázis megnyitásával egyidejűleg, júniustól kezdődően 7 új útvonalat indítanak Palermóból és 4 további belföldi járatot közlekedtetnek majd Bologna, Brindisi, Pisa, Milánó-Malpensa és Catania repülőteréről is.

A Wizz Air 2004-ben kezdte meg működését Olaszországban, először Bergamo és Katowice közötti járattal. A légitársaság az elmúlt 17 évben 41 millió utast szállított Olaszországból induló és az oda érkező járatain.

A Wizz Air most a bővítésnek köszönhetően újabb belföldi és nemzetközi járatokokkal növeli kapacitását. A 2 db Airbus A321 repülőgép tizenegy új úti cél létrejöttét támogatja, amely 10 nagyvárost köt össze, úgy mint: Bázel-Mulhouse-Freiburg (Euroairport), Bologna, London-Luton, Milánó-Malpensa, Pisa, Torino, Treviso, Veroni, Brindisi és Cagliari – így 2021-ben további 1 millió ülőhely foglalható az olaszországi járatok fedélzetén.

Olaszországban és Norvégiában is igen aktívan mozgolódik a Wizz Air, ahogy ebben a cikkben is olvasható:

A Wizz Air gázra lép és tovább terjeszkedik

A 2 nappal ezelőtti országos félretájékoztatás után új kezdeményezés indult el, hogy a turizmus témaköréhez kapcsolódó hírekben elkerülhessék az olvasók a fals információkat. Elindult egy Facebook csoport és egy hírgyűjtő oldal is, amin kizárólag ellenőrzött forrásból, hozzáértő által ellenőrzött hírek kapnak helyet.

Itt lehet csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen csoporthoz.

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben