Wizz Air bázis nyílik Palermo repülőterén – tovább folytatja a terjeszkedést a légitársaság

by Waterfan
Wizz Air bázis nyílik Palermo repülőterén terjeszkedik Olaszországban

A Wizz Air új, immáron 42. bázisát nyitja meg Palermo repülőterén. 2021 júniusától 2 Airbus A321 típusú repülőgép fog szolgálatot teljesíteni a szicíliai légikikötőből működő útvonalakon.

A 4. olaszországi bázis megnyitásával egyidejűleg, júniustól kezdődően 7 új útvonalat indítanak Palermóból és 4 további belföldi járatot közlekedtetnek majd Bologna, Brindisi, Pisa, Milánó-Malpensa és Catania repülőteréről is.

A Wizz Air 2004-ben kezdte meg működését Olaszországban, először Bergamo és Katowice közötti járattal. A légitársaság az elmúlt 17 évben 41 millió utast szállított Olaszországból induló és az oda érkező járatain.

A Wizz Air most a bővítésnek köszönhetően újabb belföldi és nemzetközi járatokokkal növeli kapacitását. A 2 db Airbus A321 repülőgép tizenegy új úti cél létrejöttét támogatja, amely 10 nagyvárost köt össze, úgy mint: Bázel-Mulhouse-Freiburg (Euroairport), Bologna, London-Luton, Milánó-Malpensa, Pisa, Torino, Treviso, Veroni, Brindisi és Cagliari – így 2021-ben további 1 millió ülőhely foglalható az olaszországi járatok fedélzetén.

Olaszországban és Norvégiában is igen aktívan mozgolódik a Wizz Air, ahogy ebben a cikkben is olvasható:

A Wizz Air gázra lép és tovább terjeszkedik

A 2 nappal ezelőtti országos félretájékoztatás után új kezdeményezés indult el, hogy a turizmus témaköréhez kapcsolódó hírekben elkerülhessék az olvasók a fals információkat. Elindult egy Facebook csoport és egy hírgyűjtő oldal is, amin kizárólag ellenőrzött forrásból, hozzáértő által ellenőrzött hírek kapnak helyet.

Itt lehet csatlakozni a Turizmus hírek hitelesen csoporthoz.

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.