Váratlan: ingyenes hűségprogramot indít a Wizz Air, Discount Club Light néven

by Kassay Tamás

WIZZ Discount Club Light néven új hűségprogramot indít a közkedvelt fapados légitársaság. Az új kedvezményprogram keretében exkluzív fedélzeti kedvezményeket szerezhetnek az utasok. 

A Wizz Air mobilalkalmazásban és weboldalán egyaránt elérhető WIZZ Discount Club Light programmal számos előnyt kínál a légitársaság. A tagok többek között különleges fedélzeti kuponokat és promóciókat érvényesíthetnek a WIZZ Caféban és Boutique-ban. 

Az utasok díjfizetés nélkül csatlakozhatnak az ingyenes WIZZ Discount Club Light hűségprogramhoz.

A WIZZ Discount Club Standard vagy Group tagsággal rendelkezők meglévő tagságuk részeként pedig automatikusan megkapják a WIZZ Discount Club Light ajánlatokat is.

Az új kezdeményezés célja, hogy a Wizz Air egyedi kedvezményekkel növelhesse utasai elköteleződését a légitársaság mellett. Az ajánlatok – melyek közt megtalálhatók parfümakciók és italkedvezmények is – járatonként eltérők lehetnek.

A WIZZ Discount Club Light egy újabb módja annak, hogy utasaink pénzt takaríthassanak meg, amikor a WIZZ-zel repülnek. Az exkluzív kedvezmények jelentős megtakarítást jelentenek a fedélzeti ételek és termékek vásárlásakor minden velünk utazó számára. Örömünkre szolgál, hogy ultradiszkont modellünk részeként egy ilyen új programot is kínálhatunk a Wizz Air-t választóknak

– mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A WIZZ Discount Club Light ajánlatai, kedvezményei és kuponjai folyamatosan bővülnek. További információk a Wizz Air honlapján.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben