Gyulai Várfürdő vöröskereszt 2000 jegy véradás jótékonyság

2000 belépőt adott a Gyulai várfürdő a vöröskeresztnek

by admin

Kétezer fürdőjegyet adott át kedd délután Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő igazgatója a Magyar Vöröskereszt helyi képviselőinek.

Az összesen négymillió forint értékű adománnyal a várfürdőt működtető cég szerette volna elismerni a karitatív szervezet munkáját, illetve a véradókat is szeretnék arra ösztönözni, hogy minél többen nyújtsanak segítséget a rászoruló embertársaiknak.

A Várfürdő hosszú évek óta minden lehetőséget próbál megadni a véradáshoz a Vöröskeresztnek, és ez egy olyan alkalom újra, ahol nagyobb számú várfürdő belépőt adunk a Vöröskereszt dolgozóinak azért, hogy egyfelől ezzel a véradást támogassunk, másfelől pedig a véradókat elismerjük, hiszen a véradáshoz kapcsolódó ajándék jegyek egyfelől elismerés, másfelől pedig egy hála, egy köszönet.

– nyilatkozta Kun Miklós igazgató

Tóth Zoltánné, a vöröskereszt megyei elnöke szerint, a pandémia idején kevesebb vérre volt szükség, a következő időszakban viszont, amikor az elmaradt műtéteket bepótolják, újra megnövekszik az igény.

Érdekel a fürdők világa? Akkor Neked szól a Fürdők, gyógyfürdők csoport.

Hasonló jótékonysági akciókat láthattunk nemrég Mórahalom esetében is. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő idén 150000 darab kedvezményes fürdőbelépőt ad a a szegedi, a pécsi és a budapesti régió véradói számára.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben