Budapesti fürdők a mobilodban: letölthető a BudapestSpas applikáció

by Kassay Tamás

A BudapestSpas applikáció, a Budapest Gyógyfürdőinek hivatalos mobilalkalmazása decemberben indult el éles üzemben. Az alkalmazás Android és iOs rendszeren egyaránt működik. A BudapestSpas applikáció bemutatja Budapest 4 legnépszerűbbnek értékelt történelmi fürdőjét, segít a vendégeknek a fürdő megtalálásában és ami még jobb, a fürdőben történő navigációban.

A BudapestSpas applikáció funkciói

A Budapest Spas mobilalkalmazás egyfajta iránytűként is használható, segít navigálni a fürdőkben. Megmutatja, hogy

  • milyen medencék vannak,
  • hol találhatók ezek,
  • merre van a masszázshelyiség,
  • hol vannak a szaunák,
  • valamint a büfé és egyéb kiszolgáló egységek.

A BudapestSpas applikáció természetesen jóval több, mint egy mini navigációs alkalmazás! Az app információkat tartalmaz a fürdőkben elérhető szolgáltatásokról, és megismerhető a fürdők története is. A jövőben pedig további funkciókkal és információkkal fog bővülni, hogy a vendégélmény még teljesebbé válhasson.

BudapestSpas applikáció letöltés

A Budapest Spas applikáció december közepe óta élesben elérhető magyar és angol nyelven is. A kezdeti próbaüzem után az ünnepek idején megélénkülő forgalomban a fürdővendégek körében már kezd egyre népszerűbbé válni.

A Budapest Spas app letölthető innen

Budapestnek is van már saját mobilappja, érdemes az ÉnBudapestem appot is letölteni, mert azon keresztül is lehet vásárolni fürdőbelépőt, méghozzá kedvezménnyel!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben