Újranyit a miskolci Ellipsum fürdő az 1 éves kényszerpihenő után

by Kassay Tamás

A miskolctapolcai Ellipsum fürdő nyitása 2023. december 1-jén több mint 1 év után végre megtörténik. Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő újranyitását Miskolc polgármestere jelentette be. Az Ellipsum fürdő 13 milliárd forintból épült meg és 2021 nyarán, még a járvány miatt felemás szezonban kezdte meg működését, majd a rezsiválság kirobbanásakor garanciális javítások elvégzésére hivatkozva bezárták. Az újranyitás pillanata most érkezett el.

Az Ellipsum fürdő elsősorban élményfürdő, számos élmény és relax elemmel, gyermekbarát szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Az Ellipsum fürdőt 2022.október 3-án zárták be és ezidő alatt elvégezték a garanciális javításokat:

  • a medencéket visszabontották és újraburkolták,
  • orvosoltak gépészeti problémákat,
  • javítottak egyéb, az üzemelés során felmerült hibákat. 

Nem drágulnak az Ellipsum fürdő belépői az újranyitáskor

Ellipsum nyitás
A fürdők iránt érdeklődők számára ajánlom a Gyógyfürdős Facebook csoportot!

Korábban sokan drágállották a fürdőt, így most jó hír, hogy az előző 1 éves infláció az Ellipsumban elmaradt, így pedig már abszolút versenyképes árakon csobbanhatunk Miskolctapolca modern büszkeségének medencéiben. Mivel rengeteg jegytípus van, felnőtt, gyermek, diák, családi, helyi lakos és sorolhatnám, inkább javaslom, hogy az Ellipsum fürdő hivatalos oldalán tájékozódjon a kedves olvasó.

Tipp: a Miskolc Pass kártya sok más kedvezmény mellett 1 darab ingyenes, 3 órás belépőt biztosít tetszés szerint vagy az Ellipsum fürdőbe, vagy a Barlangfürdőbe.

Rengeteg munkakörbe keres embert az újranyitó Ellipsum élményfürdő. Az üres álláshelyekről és a lehetőségekről a Miskolc Holding oldalán lehet többet megtudni.

Ott voltunk az Ellipsum fürdő nyitásakor

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben